Ludovic Orban, susținut de PNL Iași, pentru încă un mandat în fruntea partidului: “A repus Moldova pe harta priorităților naționale!”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Ludovic Orban, susținut de PNL Iași, pentru încă un mandat în fruntea partidului: “A repus Moldova pe harta priorităților naționale!”
Ludovic Orban, susținut de PNL Iași, pentru încă un mandat în fruntea partidului: “A repus Moldova pe harta priorităților naționale!”

Ludovic Orban este susținut de PNL Iași pentru încă un mandat în fruntea formațiunii politice. Costel Alexe, președintele filialei, a explicat motivele pentru care actualul președinte al partidului se bucură, în continuare, de încrederea liberalilor ieșeni.

Cu unanimitate de voturi, Biroul Politic Județean al PNL Iași a hotărât să susțină la viitorul congres al formațiunii politice candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat în fruntea partidului.

Costel Alexe, președintele PNL Iași, a declarat că Ludovic Orban merită din plin încă un mandat de președinte în condițiile în care, în special pe timp de pandemie, Guvernul şi-a îndreptat pentru prima dată atenţia către judeţul Iaşi şi către întreaga Moldovă.

Împreună cu membrii şi colegii mei din PNL Iaşi voi susţine candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Apreciez toate eforturile pe care le-a făcut în calitate de prim-ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie şi totodată eforturile de a transforma PNL în principala opţiune de vot a românilor. Este o alegere asumată pe care am luat-o din respect pentru ieşeni, care au votat programul nostru de guvernare şi viziunea liberală pe care le-am construit şi împreună cu Ludovic Orban.

În timpul cât a fost prim-ministru, Guvernul României şi-a îndreptat pentru prima dată atenţia către judeţul Iaşi şi către întreaga Moldovă. Niciodată Iaşiul nu a mai fost vizitat atât de des de un premier ca pe durata mandatului domnului Orban, niciodată nu a existat un interes mai mare asupra proiectelor Moldovei ca în timpul în care domnia sa a fost în fruntea Guvernului”, a spus preşedintele PNL Iaşi, Costel Alexe, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, susținut de PNL Iași. Explicațiile lui Costel Alexe

În continuare, Costel Alexe a scos în evidență faptul că în timp ce Ludovic Orban a fost premier a fost deblocat proiectul Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi, s-au explorat oportunitățile de a finanța autostrada Unirii și s-a demarat licitația pentru varianta de ocolire a municipiului Iași (varianta sud), pentru care a fost semnat și contractul cu firma de proiectare.

A fost pentru prima dată când Iaşiul a primit o sumă record, a doua ca valoare la nivel naţional, pentru oraşele şi comunele din judeţ – 45,65 milioane de lei, alocaţi tuturor UAT-urilor. Am obţinut sprijin pentru aeroportul Iaşi, afectat de pandemie, pentru care Guvernul Orban a alocat 6 milioane de lei, reuşind astfel să repunem activitatea pe picioare, lucru care astăzi se vede prin creşterea numărului de curse externe şi prin atragerea marilor operatori aerieni, precum Lufthansa, care din luna mai va opera zboruri de la Iaşi. Atât personal, cât şi prin cabinetul său de miniştri, din care am fost onorat să fac parte, Ludovic Orban a repus Iaşiul şi Moldova pe harta priorităţilor naţionale”, a mai precizat Costel Alexe.

“Votul în unanimitate acordat confirmă că PNL Iași este o filială unită”

Președintele PNL Iași este ferm convins că Ludovic Orban reprezintă viitorul formațiunii politice, fiind încrezător că zona va evolua în următorii patru ani dacă actualul președinte va obține încă un mandat.

Sunt încrezător că, în frunte cu Ludovic Orban la conducerea Partidului Naţional Liberal, în următorii patru ani vom putea oferi regiunii noastre dezvoltarea pe care o merită şi vom putea recupera din decalajele pe care nefericitele guvernări socialiste le-au creat. Votul în unanimitate acordat în cadrul Biroului Politic Judeţean confirmă că PNL Iaşi este o filială unită, care a rămas dedicată scopului de a reprezenta interesele ieşenilor, alături de liderii care au lucrat la acest program ambiţios de guvernare naţională şi locală pe care oamenii l-au votat cu încredere”, a mai declarat Costel Alexe.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Ion Rădoi: Prețul unei călătorii cu metroul ar trebui să fie majorat până la 50...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
BOMBĂ în procesul lui Șerban Huidu! Ce au descoperit judecătorii, e ultima șansă pentru vedeta...
Veste de ultim moment pentru milioane de pensionari. Nu mai pot pierde bani
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
Breaking News: COD ROȘU de intervenţie în România! Au murit pe loc
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide