PNL Sector 1, după perchezițiile DNA care vizează achizițiile publice ale Poliției Locale: „Încă o confirmare a eșecului administrației Armand”

PNL Sector 1, după perchezițiile DNA care vizează achizițiile publice ale Poliției Locale: „Încă o confirmare a eșecului administrației Armand”
Publicat: 19/01/2023, 22:28

Reprezentanții PNL Sector 1 reacționează după descinderea DNA la Poliția Locală Sector 1, arătând că perchezițiile care vizează achizițiile publice ale instituției din subordinea primăriei reprezintă „încă o confirmare a eșecului administrației Armand și a tuturor așa-ziselor reforme pe care le clamează”. 

Liberalii reamintesc afirmațiile primarului Sectorului 1 din februarie 2021, potrivit cărora „grupul infracţional care a condus până acum Poliţia Locală a Sectorului 1 a fost învins”. Clotilde Armand spunea atunci, imediat după ședința în care a fost aprobată reorganizarea poliției locale, că „de astăzi începe adevărata reformă a acestei instituţii. Consiliul Local al Sectorului 1 şi-a dat astăzi girul pentru reorganizarea Poliţiei Locale şi pentru eficientizarea activităţii acestei instituţii”.

„Sunt publice toate declarațiile în care anunța schimbări de cadre în instituție. Nu știe nimeni pe ce criterii au fost numiți cei noi, dar iată că adevărul iese întotdeauna la iveală.
Atât de bine și-a făcut treaba Armand și de data asta, încât nici doi ani mai târziu de la magnifica reorganizare, DNA a descins în două sedii ale acestei instituții.
Procurorii DNA, însoțiți de jandarmi, au făcut percheziții într-un dosar privind nereguli în legătură cu achizițiile publice de echipamente privind două sedii ale Poliției Locale Sector 1. Toate detaliile sunt în comunicatul oficial al DNA. PNL Sector 1 condamnă ferm orice acte de corupție și așteaptă finalizarea anchetei, cu încredere în profesionalismul și obiectivitatea instituțiilor statului român.

Până atunci, momentul este încă o confirmare a eșecului administrației Armand și a tuturor așa-ziselor reforme pe care le clamează de mai bine de doi ani, fără rezultate concrete. Iar declarațiile războinice că a trimis Corpul de Control să verifice achizițiile sunt doar o încercare de a ascunde gunoiul sub preș cu acte de imagine. „Reforma” încheiată cu descinderile DNA a fost făcută de oamenii lui Armand. Iar o vorbă veche din bătrâni spune că „cine se aseamănă se adună”…
PS: vedeți în video din 2021 (sursa Facebook Europa FM). Armand a dorit o Poliție Locală puternică și integră. A reușit să reconstruiască una cu DNA la ușă”, scriu reprezentanții PNL Sector 1 într-un comunicat transmis pe Facebook.

DNA a făcut joi percheziții într-un dosar privind nereguli în legătură cu achizițiile publice de echipamente privind două sedii ale Poliției Locale Sector 1.

Perchezițiile au avut loc în două sedii ale Poliției Locale Sector 1, în privința unor nereguli în legătură cu achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale.

„În cursul zilei de 19 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza municipiului București, din care două sunt sediile unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale”, transmite DNA.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Gafă colosală! Nicoleta şi-a arătat 'luciul' 🙊 Paparazzii au surprins TOT
FOTO. Imagini incendiare cu iubita fotbalistului în bikini! Cum arată după ce a născut gemeni
Ce avea în buzunare Cătălin Cherecheș în momentul în care a fost prins de polițiștii...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic machiaj. Galerie foto FABULOASĂ
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
😮 Cât de bine arată noua Dacia Duster. SUV-UL românesc merită toți BANII 😮
Exclusiv! Ce se întâmplă cu matușa lui Cătălin Cherecheș. Ce riscă femeia, după ce primarul...
Alături de cine va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița va fi înhumată pe 1 Decembrie
Copilul care a prezis pandemia vine cu profeții pentru 2024. Adolescentul avertizează asupra unor dezastre...
Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi
Vedetele din România care și-au aranjat TOATE ALEA fără RUȘINE! Începem cu Gina Pistol! Mamă,...
ADEVĂRUL! Cel mai IMPORTANT moment al secolului a fost o MARE FARSĂ pentru că...
Gata coşmarul pentru HALEP! Anunţul cel mare al TAS: E posibil ca...
Două anotmpuri în aceeași zi. Vremea de Sfântul Andrei
Programul supermarketurilor și mallurilor din capitală pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Care sunt deschise...
BANCUL ZILEI. Bubulina: Dragule, ce-ți place mai mult la mine ? Corpul perfect sau fața...