Polițiștii bucureșteni au reținut un bărbat care a sustras portofelul unei bătrâne de 87 de ani, în scara blocului în care locuia femeia (VIDEO)

Publicat: 05/02/2021, 19:36
Actualizat: 05/02/2021, 19:49

Polițiștii din București au reținut – vineri – un bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, după ce ar fi sustras din geanta unei femei, în vârstă de 87 de ani, un portofel și două carduri.

În data de 2 februarie, polițiștii Secției 1 au fost sesizați de către o femeie, prin intermediul numărului de urgențe 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din geantă portofelul ce conținea o sumă de bani, precum și un card bancar și cardul de sănătate, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, în sectorul 1.

După cercetările efectuate și probele administrate, a rezultat faptul că infracțiunea reclamată se confirmă, iar aceasta ar fi fost săvârșită de un bărbat, de 46 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională. Iată cum a acționat suspectul:

Ulterior, suspectul a fost identificat, depistat și condus pentru audieri la sediul Secției de Poliție 1.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt, cu bărbatul în stare de reținere.

Fetiță de 14 ani, violată în grup într-un bloc în construcție din București. Opt bărbați au fost deja arestați! (EXCLUSIV)

Opt bărbați au fost arestați preventiv, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2, după ce ar fi participat la violarea, în grup, a unei fetițe în vârstă de 14 ani, pe care au dus-o într-un bloc aflat în construcție. Oribila faptă a avut loc chiar în noaptea de Sf. Ștefan, după ce violatorii au racolat copila prin intermediul unui site de socializare. Aceștia au acționat după un plan bine pus la punct, iar după ce și-au batjocorit victima, au abandonat-o departe de casă.

În 2015, întreaga societate era îngrozită după ce, la Vaslui, șapte indivizi au luat de pe stradă o elevă care se îndrepta spre casă și au violat-o cu bestialitate. Pedepsele au fost și ele pe măsură, în condițiile în care făptașii au primit condamnări cuprinse între 6 și 10 ani de pușcărie.

La aproape șase ani de atunci, un nou caz, la fel de tulburător, a avut loc în Capitală, iar opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani au fost arestați preventiv, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2.

Surse judiciare au anunțat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, anul trecut, chiar în ajunul Crăciunului, Ionuț Orbulescu, un băiat în vârstă de 18 ani, din Cernica, a abordat, pe Facebook, o fetiță de numai 14 ani, din Capitală.

Cu ajutorul unor mesaje bine meșteșugite, acesta a reușit, în decurs de trei zile, să-i sucească fetei mințile. Ca urmare, în a doua zi de Crăciun, de Sf Ștefan, copila a fost de acord să-l întâlnească.

Ionuț a venit s-o ia de acasă cu o mașină, însoțit de fratele său, Marius Orbulescu, în vârstă de 23 de ani. Ce nu știa minora, era că noul ei prieten, pe care îl cunoscuse doar prin intremediul unor fotografii și mesaje, pusese la cale un viol în grup.

După aproximativ 100 de metri, șoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat și Mihăiță C., de 17 ani și Daniel Viorel Orbulescu, în vârstă de 22 ani, care s-au comportat ca și cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare.

Cal maltratat în județul Teleorman. Kola Kariola: „Ne dorim să se distreze și la poliție, când dă cu subsemnatul”

ONG-ul Kola Kariola prezintă un nou caz grav de violență asupra animalelor. De această dată, victima este un biet cal, bătut pentru că nu poate să tragă o căruță încărcată la refuz.

Individul care a postat „distracția” ar fi dintr-o comună teleormăneană, transmite Kola Kariola.

ONG-ul prezintă inclusiv profilul de Facebook al individului care maltratează calul, aflat oricum în suferință.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun