Premierul Florin Cîțu: „La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut”

Premierul Florin Cîțu: „La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut”
Premierul Florin Cîțu: „La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut” / Foto: Facebook Florin Cîțu
Publicat: 30/04/2021, 17:38
Premierul Florin Cîțu le-a mulțumit românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara, cu orice mijloc de transport.
„Vreau să le mulțumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată țara. Cu mașina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul.
La centrul din Piața Constituției s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania. Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare.
Avem toate condițiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluție este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!
#haicasepoate #ImpreunaInvingemPandemia”, a scris Cîțu pe Facebook.

Centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției are succes. Au fost imunizate peste 700 de persoane, doar în prima zi de funcționare

Joi, 29 aprilie, în Capitală s-a inaugurat primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-thru, situat în Piața Constituției, la doi pași de Palatul Parlamentului. Primele mașini s-au așezat deja la coadă, de la primele ore ale zilei, deși se deschidea la ora 08.00.

„Am vizitat primul centru de vaccinare drive-thru din București. Putem spune că este un succes. Bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare, este îmbucurător. Vor apărea tot mai multe centre de acest tip. La aceste centre se poate prezența oricine este rezident, inclusiv românii din diaspora, în timpul șederii.

Este important ca această campanie să prindă din ce în ce mai multă viteză. Vaccinarea este singură cale din pandemie. Încurajez pe toți românii să se vaccineze. Suntem în ultima faza a pandemiei, nu va mai fi nevoie de birocrație. Sunt convins că în București și în țară se vor organiza maratoane de vaccinare. Este important să înțelegem că e nevoie de această vaccinare.

Va doresc multă sănătate și sărbători fericite!”, a declarat președintele Klaus Iohannis după ce a vizitat centrul de vaccinare drive-thru.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase