Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, fosta sa soție și fetița lor au plonjat cu mașina în Olt. Nici o victimă, Jaguarul praf

Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, fosta sa soție și fetița lor au plonjat cu mașina în Olt. Nici o victimă, Jaguarul praf
Publicat: 27/11/2023, 21:19
Actualizat: 28/11/2023, 10:22

Primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, fosta sa soție, acum concubină, și fetița lor, în vârstă de 13 ani, au plonjat cu mașina în Olt. Accidentul s-a petrecut pe Valea Oltului, pe un canal cunoscut de localnici și pescari drept legătură între Balta Proieni și râu. Toți au scăpat cu viață. Jaguarul, nu.

Stan a fost șoferul, potrivit comunicatului emis de Poliție după accident, care a pierdut controlul volanului venind dinspre Sibiu. Mașina a trecut prin parapetul de beton de pe DN 7 / E81 – Valea Oltului, la Brezoi, și a căzut în apă, de la 5 metri înălțime. Din fericire, niciunul dintre ocupanții autoturismului, un Jaguar alb aparținând fostei doamne Stan, nu a suferit răni grave. Toți au ajuns la spital, pentru investigații, relatează liga2.ro.

”Cauza producerii accidentului ar fi viteza excesivă neadaptată la condițiile de drum. ISU Vâlcea anunță că persoanele s-au autoevacuat, iar, după de au fost evaluate de echipajele medicale la fața locului, au fost transportata pe Spitalul Brezoi. Este vorba despre trei persoane care au suferit policontuzii și hipotermie. Victimele sunt conducătorul auto de 45 de ani, din Târgoviște, o femeie de 47 de ani și o minoră de 13 ani. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis ISU Vâlcea printr-un comunicat.

Daniel Cristian Stan, divorțat din 2016, după ce a fost ales primar al Târgoviștei

Daniel Cristian Stan, primar în funcție din 2015, interimar la acea vreme, ulterior ales de târgovișteni în vara lui 2016, a divorțat la câteva luni de la câștigarea alegerilor, mai precis pe 1 septembrie 2016. Sursele noastre spun că divorțul ar fi unul doar formal. În ultima declarație de avere, depusă în vara acestui an, Stan a menționat două apartamente, o casă de locuit, peste 2.000 m de teren intravilan în Târgoviște și active în conturi puțin peste 9.000 lei.

Controversat în Târgoviște, dar fără contracandidat

Actualul primar are toate șansele să câștige un nou mandat, în 2024, dacă se va hotărî să candideze din nou pentru executivul Primăriei Târgoviște. Asta pentru că, la fel ca în ultimii opt ani, opoziția a eșuat în găsi contracandidați pentru nivelul lui Stan. Primarul în funcție ar putea câștiga la anul cu peste 70 la sută din voturi, conform celor mai optimiste previziuni.

De primărie și de numele lui Stan se leagă însă retrogradarea Chindiei în Liga 2 după patru ani pe prima scenă și întârzierile istorice de la renovarea stadionului din Târgoviște, inaugurat cu un singur meci în Liga 1, în mai, la capătul căruia Chindia a picat în eșalonul secund. Anterior, primarul ar fi declarat că ”dacă vrem să retrogradeze echipa, nu dăm salariile trei luni și am rezolvat”. Stan a dezvoltat un adevărat cult pentru propria-i imagine – unii ar spune obsesie.

Pe contul său de Facebook sunt blocați mii de oameni care au îndrăznit să aibă alte păreri cu cele ale edilului.

Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, pe care îl conduce, este unul dintre asociații clubului Chindia Târgoviște, alături de Consiliul Județean Dâmbovița. Ambele au pompat bani în Chindia în acest sezon 2023-2024 în mai multe rânduri, pentru a aduce pe linia de plutire echipa din punct de vedere al situației financiare.

Primarul din Târgoviște este bine, scăpând teafăr după un accident care ar fi putut produce o tragedie. La două zile distanță de la accident, Daniel Cristian Stan a participat alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița la un eveniment în care s-a discutat despre realizările administrative ale celor două instituții conduse de aceștia, reiese din relatarea liga2.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni