Primele declarații ale fiului lui Alexandru Arșinel după apariția informațiilor că și-a internat tatăl într-un cămin: „Lumea este rea”

Primele declarații ale fiului lui Alexandru Arșinel după apariția informațiilor că și-a internat tatăl într-un cămin: „Lumea este rea”
Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 20/07/2022, 20:06

Fiul cel mic al cunoscutului actor Alexandru Arșinel, Cristian, a confirmat informațiile apărute în presă cu privire la faptul că tatăl său a fost internat într-un cămin privat din Capitală.

Acesta a explicat că Alexandru Arșinel a avut nevoie de spitalizare, iar acum este îngrijit de personal autorizat, în respectivul cămin privat.

Fiul actorului a adăugat că nu mai dorește să facă alte comentarii cu privire la situația tatălui său, deoarece, spune el, în ultima perioadă, Alexandru Arșinel a fost „luat în vizor” de unele persoane, care îl atacă în mod constant.

„Am decis că este mai bine așa, dar nu mai vreau să comentez. Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat.

Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat Cristian Arșinel, fiul cel mic al actorului, pentru Fanatik.

Alexandru Arșinel are probleme de sănătate

Celebrul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a dispărut total din viața publică de o bună perioadă de timp.

Se pare că acesta ar fi internat într-un cămin privat de bătrâni. În ultima perioadă, Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate și ar avea probleme de comunicare inclusiv cu familia și cu cei care îl îngrijesc.

Îndrăgitul actor a tot avut probleme de sănătate în ultimele luni. În februarie, acesta a fost luat cu ambulanța de la domiciliul său după ce a acuzat stări de rău. De atunci, foarte puține informații au fost făcute publice despre starea acestuia, familia fiind foarte discretă, potrivit CANCAN.

Potrivit sursei citate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică acum aproximativ o lună, fiind transferat într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijiri corespunzătoare.

Mai mult, actorul ar fi slăbit foarte mult, ajungând să cântărească doar jumătate din greutatea sa obișnuită.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, potrivit surselor CANCAN.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase