Primele declarații ale lui Cosmin Seleși, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Ei bine, da! Am reușit să fac după doi ani! Momentan, sunt bine”

Primele declarații ale lui Cosmin Seleși, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Ei bine, da! Am reușit să fac după doi ani! Momentan, sunt bine”
Sursa foto: Facebook/Cosmin Seleși
Publicat: 14/07/2022, 20:22

Cosmin Seleși a anunțat, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că s-a infectat cu noul coronavirus. În prezent, actorul în vârstă de 45 de ani se află în izolare în propria locuință, de unde a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

„Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după 2 ani! Momentan, sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Va țin la curent! Doamne ajută! #covid_19”, a scris actorul pe Facebook. Cosmin Seleși a adăugat postării și două fotografii – una cu rezultatul pozitiv al testului pentru COVID-19 și un selfie, în care are o expresie tristă a feței.

În urmă cu doar trei zile, Cosmin Seleși a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Actorul le-a povestit Adelei Popescu, lui Shurubel și lui Bogdan Ciudoiu despre vacanța de anul acesta pe care a petrecut-o pe litoralul din Grecia, precum și motivul pentru care nu merge pe litoralul românesc.

Seleși a afirmat nu-și permite să meargă la mare în România din cauza prețurilor mult prea piperate. „Chiar dacă sună ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… Eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură și e rece, înnebunesc! Ți-o aduce și după o oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă”, a precizat actorul, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, vedeta a adăugat că personalul restaurantelor „se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”.