VIDEO – FOTO | Primul brad anti-COVID a fost împodobit, la Palatul Copiilor, cu 19.000 de doze de vaccin: ”Este pro sănătate și pro viață”

Publicat: 06/12/2021, 12:19
Actualizat: 06/12/2021, 14:22

Spiritul sărbătorilor de iarnă nu poate fi ”învins” de pandemia de coronavirus, chiar dacă noua tulpină Omicron stârnește îngrijorare în toate țările lumii, iar specialiștii încearcă să o ”descifreze” cât mai repede.

La centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor din Capitală a fost împodobit primul brad anti-COVID, unul cu o înălțime de 3 metri și o anvergură de 2,2 metri.

Bradul – ”pro sănătate și pro viață” – a fost împodobit cu nu mai puțin de 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID.

Medicul Cristian Radu, coordonatorul centrului de vaccinare, spune că 200.000 de oameni s-au vaccinat împotriva COVID începând cu data de 1 martie 2021, atunci când a fost deschis acest centru de vaccinare de la Palatul Copiilor.

”Transmitem un mesaj către toți oamenii care au venit să se vaccineze aici, să le mulțumim pentru că au venit și s-au adresat centrului în a se vaccina. Sunt 200.000 de beneficiari ai vaccinurilor, aici, în centru. Pe această cale am vrut să le mulțumim. Aici, în spatele nostru se vede, practic, munca noastră care s-a petrecut de la 1 martie, de când am deschis centrul, până în momentul de față”, a declarat Cristian Radu pentru GÂNDUL.

A fost împodobit primul brad anti-COVID

”Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”

Reprezentanții centrului de vaccinare spun că atât cutiile de cadouri care se află în jurul bradului anti-COVID, cât și căsuța, sunt realizate din doze de vaccin Johnson & Johnson, iar bradul – împodobit cu 19.000 de doze de vaccina Pfizer și Moderna – este unul nu numai spectaculos, ci și simbolic într-o astfel de perioadă de criză medicală.

Personalul centrului de vaccinare de la Palatul Copiilor așteaptă cât mai mulți vizitatori, în această perioadă și transmit, tuturor, ”Sărbători Fericite”, spunând și că meritul realizării unui astfel de brad cu totul special este al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

””Primul «brad» împotriva COVID-19! Spiritul Sărbătorilor este prezent și la Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor! După sute de ore de muncă, “Bradul” de Crăciun de la Palatul Copiilor este gata și pregătit să fie vizitat în număr cât mai mare”. Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. “Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson & Johnson. Meritul este al personalului din centru și al tuturor celor care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, cea mai la îndemână soluție de protecție. Inimosul personal al centrului vă urează Sărbători Fericite!”, se menționează și pe pagina de Facebook ”RO Vaccinare”.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase