Programul supermarketurilor și al băncilor, pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Toate oficiile poștale sunt închise până pe 5 decembrie

Programul supermarketurilor și al băncilor, pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Toate oficiile poștale sunt închise până pe 5 decembrie
Sursa foto: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 29/11/2022, 18:54
Actualizat: 29/11/2022, 19:55

Supermarketurile vor fi deschise în zilele de 30 noiembrie (Sărbătoarea Sfântului Andrei) și 1 decembrie (Ziua Națională a României), la fel ca și mall-urile. În schimb, oficiile poștale și băncile comerciale sunt închise.

Oficiile poștale sunt închise de pe 30 noiembrie până pe 5 decembrie, iar băncile comerciale nu vor lucra cu publicul în următoarele două zile.

Toate sucursalele bancare urmează să fie deschise pe 2 decembrie. Vor exista doar anumite sucursale, cu program special, deschise în cele două zile. În tot acest timp vor funcționa bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor.

De asemenea, clienții care vor avea probleme legate de serviciile bancare sau carduri au la dispoziție sprijinul operatorilor din call-center-uri, scrie Adevărul.

Dar ce este și mai important, ca în fiecare an, mall-urile și supermarketurile vor fi deschise în zilele de 30 noiembrie (Sărbătoarea Sfântului Andrei) și 1 decembrie (Ziua Națională a României).

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase