PSD îi RĂSPUNDE lui Rareș Bogdan, după ce eurodeputatul PNL a adus în discuție „ruperea coaliției”: „Este într-o campanie electorală prost înțeleasă”

PSD îi RĂSPUNDE lui Rareș Bogdan, după ce eurodeputatul PNL a adus în discuție „ruperea coaliției”: „Este într-o campanie electorală prost înțeleasă”
Sursa FOTO: psd.ro
Publicat: 15/11/2023, 20:07

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, susține că prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan se află într-o „campanie electorală prost înțeleasă”, după ce europarlamentarul a amenințat cu ieșirea PNL de la guvernare, dacă PSD crește taxele și impozitele.

„Domnul Rareș Bogdan este într-o campanie electorală prost înțeleasă, pe care se pare că nu o putem întrerupe. A fost la întâlnirea de Coaliție, unde nu a avut nicio luare de poziție în sesnul celor pe care le-a exprimat la un post de televiziune.

Domnul Rareș Bogdan e ca în vorba aia, cineva aruncă o piatră și restul se chinuie să o găsească. Domnul Ciolacu a anunțat și în spațiul public și la Coaliție că pentru bugetul pe anul viitor nu se are în vedere nicio creștere de taxe, în niciun caz nici o naționalizare a Pilonului II de pensii. Nu înțeleg de unde, probabil că este modul dumnealui de a comunica cu electoratul PNL-ului, care totuși cred că este sufiecient de inteligent încât să înțeleagă demersurile domnului Bogdan și să nu înțeleagă această dedublare guvernare-opoziție”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, cu privire la acuzațiile lansate de Rareș Bogdan.

Declarațiile lui Rareș Bogdan

Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan a comentat marți seara, în emisiune la Digi24, că Guvernul va avea bani să suporte majorarea pensiilor doar pentru anul viitor și că nu se știe ce soluții se vor adopta pentru 2025, subliniind că PNL nu e dispus să-și asume absolut nicio majorare de taxe și impozite. Rareș Bogdan a amenințat că „se va rupe coaliția” din momentul în care PSD va propune majorarea și unei singure taxe.

„Dacă ar fi după mine, mâine aș rupe coaliția cu PSD, dar eu nu pot decide singur că nu sunt doar eu în PNL”, a spus prim-vicepreședinte PNL.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, afirmă că „asta este altă chestiune care ar trebui să ne pună pe gânduri din punct de vedere al modului cum domnul Rareș Bogdan se raportează la angajamentele pe care restul conducerii PNL și le-a asumat”.

„Pentru că o negociere în condițiile în care ești într-o coaliție poartă un nume pe care nu vreau să-l pronunț. Dar eu cred că este doar o bravadă a domnului Rareș Bogdan. Nu cred că are ce să pregătească din punct de vedere al unei coaliții de guvernare de partea dreaptă, pentru că a mai fost o coaliție de partea dreaptă cu USR, unde a fost invitat PSD să vină să repare tot ceea ce s-a stricat acolo. Deci este doar o declarație electorală negândită suficient a lui Rareș Bogdan”, a precizat Romașcanu, potrivit ziarului Adevarul.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii