RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU a ajuns în Bănie. Matinalii Morning ZU s-au distrat și, mai ales, i-au distrat pe craioveni

RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU a ajuns în Bănie.  Matinalii Morning ZU s-au distrat și, mai ales, i-au distrat pe craioveni
RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU a ajuns în Bănie. Matinalii Morning ZU s-au distrat și, mai ales, i-au distrat pe craioveni
Publicat: 28/07/2021, 14:14

Turul României cu Autorulota ZU continuă să străbată străzile României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, AUTORULOTA Radio ZU îi poartă pe cei 4 DJ-i, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Tea Teodorescu, către zone perfecte pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.

Craiova este, fără doar și poate, unul dintre orașele emblemă ale României, iar locuitorii ei, oameni care s-au strâns în jurul studioului mobil ZU, au demonstrat cât sunt de faini oamenii care locuiesc în România.

Mesaje frumoase, discurs pozitiv, primesc ascultătorii și din partea DJ-ilor Radio ZU implicați în această cea mai mare campanie Radio ZU din această vară.

„Dorim să ne concentrăm pe lucruri pozitive. Nu vreau să vorbesc despre sărăcie, nu vreau să ne concentrăm pe lucruri negative. Lăsăm deoparte discuțiile despre lucruri rele, despre sărăcie, despre răutate și ne orientăm întreaga atenție pe pozitiv. Noi suntem construiți să ne uităm la lucrurile frumoase, să ne bucurăm. Știi care este esența fericirii? Bucuria. Atât mi-a dat Dumnezeu, atâta merit. Mă bucur de asta și merg mai departe!”, a declarat Daniel Buzdugan la finalul matinalului transmis din Craiova, din parcarea mall-ului Electroputere.

Urmărește matinalul aici!

Ziua de luni a fost încheiată cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia organizată în AUTORULOTA ZU pe Valea Oltului, în drum spre Sibiu.

Iată cum a fost la petrecere!

Urmărește-i pe transmisiunea LIVE de pe conturile oficiale de
Facebook și Youtube Radio ZU

STARTUL celei mai mari campanii de radio organizată în vara aceasta s-a dat duminică (18 iulie) în jurul orei 16.00. După o intervenție difuzată live pe toate canalele Radio ZU (radiozu.ro/live, Facebook, Youtube) în care Buzdu, Morar, Emma și Tea au făcut turul AUTORULOTEI ZU (casa lor pentru următoarele 2 săptămâni), DJ-ii au pornit în aventura „verii lor”.

Cu toții putem fi parte din aventura pe care ne-o propune Radio ZU. Haide să urmărim împreună RADIOAVENTURA. Turul României cu AUTORULOTA ZU. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24/24. Cele mai frumoase apusuri, cele mai intense emoții, cele mai calde răsărituri și cele mai puternice amintiri vor putea fi apreciate pe contul de Instagram Radio ZU.

ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj:
radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș!

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RT TAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate ( RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate / RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte).  Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
O mare bătaie de joc. Ce trebuie să facă românii care vor ajutoare de încălzire,...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Închisoarea din Kabul, păzită de deținuți. Mărturia unui fost pușcăriaș: „Mi-au intrat în casă, mi-au...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Ce se întâmplă în corpul tău dacă amâni alarma de dimineață. Nu mai comite această...
Un NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Vestea care cutremură Europa: Lovitură devastatoare pentru Angela Merkel. Ce va urma?
BOMBA dimineții de la PFIZER! Șeful companiei, anunț ÎN MIEZ DE NOAPTE
5 GREȘELI majore pe care le-a făcut Ludovic ORBAN. De ce a pierdut președinția PNL
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...