Rareș Bogdan, avertisment pentru adversarii din PNL ai lui Cîțu: ”Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare. Asta au vrut, vor primi pe măsură”

Rareș Bogdan, avertisment pentru adversarii din PNL ai lui Cîțu: ”Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare. Asta au vrut, vor primi pe măsură”
Rareș Bogdan

După ce, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora premierul Florin Cîțu a fost prins – acum 20 de ani – conducând sub influența alcoolului, în SUA, fiind amendat și condamnat la două zile de închisoare, lupta pentru șefia PNL a devenit și mai încinsă.

Ludovic Orban i-a cerut lui Florin Cîțu să prezinte scuze românilor, cerându-i acestuia să procedeze la fel și în relația cu el, considerând că prim-ministrul a ascuns acel ”episod întunecat” din viața sa.

În acest context, Rareș Bogdan – prim-vicepreședinte PNL – îi avertizează pe adversarii lui Florin Cîțu că nivelul de toleranță a ajuns la limită și că, dacă va fi cazul, va convinge oamenii din fiecare filială și le va transmite ”exact ce s-a întâmplat și de ce trebuie să fie Florin Cîțu premier”.

“Pe mine nu mă interesează taberele, pe mine mă interesează un singur lucru și v-o spun pentru că lucrurile să fie foarte clare, cei care au crezut că cu astfel de chestiuni îl vor pune la pământ pe Florin Cîțu și pe noi cei din imediata sa apropiere s-au înșelat”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: ”Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare”

Potrivit lui Rareș Bogdan, adversarii echipei lui Florin Cîțu vor pierde alegerile care urmează să aibă loc pe data de 25 septembrie, iar atacurile la adresa premierului nu fac altceva decât să ducă la o ambiție și mai mare.

Toleranța manifestată până acum, în relația cu adversarii politici din PNL, în perspectiva congresului din septembrie, a ajuns la limită, iar răspunsul va fi pe măsură.

”Nu au făcut decât să ne ambiționeze și mai tare și le transmit că orice ar face și oricine i-ar susține vor pierde la congresul din 25 septembrie. Și noi vom lucra exact la fel.

Eu și alții care am fi putut avea poziții extrem de dure, am fost extrem de rezervați și extrem de mediatori, extrem de toleranți, de buni colegi. S-a încheiat. Asta au vrut, vor primi pe măsură”, a declarat Rareș Bogdan, într-o intervenție la B1 Tv.

Ludovic Orban: ”Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine”

Președintele PNL i-a transmis lui Florin Cîțu că așteaptă și scuze personale, ținând cont de faptul că nu i-a ”mărturisit” ceea ce s-a întâmplat cu 20 de ani în urmă (mai multe detalii AICI).

Ludovic Orban a scris pe pagina sa de socializare că această condamnare pentru conducerea sub influența alcoolului a fost ascunsă chiar și atunci când actualul premier Cîțu a beneficiat de susținerea sa pentru a accede în funcțiile cele mai importante ale statului român.

”Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a mai scris Ludovic Orban, președintele PNL.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun