Răsturnare de situație în cazul bărbatului înjunghiat cu sânge rece pe un bulevard din București. Cine era, de fapt, victima atacului! (DETALII EXCLUSIVE)

Răsturnare de situație în cazul bărbatului înjunghiat cu sânge rece pe un bulevard din București. Cine era, de fapt, victima atacului! (DETALII EXCLUSIVE)
Bărbatul înjunghiat s-a târât până când a fost observat și salvat de trecători
Publicat: 04/12/2020, 17:47

Polițiștii care cercetează incidentul sângeros înregistrat, joi noapte, pe unul dintre principalele bulevarde ale Capitalei, au rămas uimiți după ce au descoperit cine era, în realitate, victima incidentului. Aflat în stare gravă, bărbatul rănit reușise să se târască până când a ajuns într-un loc în care a putut fi văzut și salvat de trecători, care au sunat imediat la numărul de urgență 112. 

Găsit de medicii de pe ambulanță într-o baltă de sânge, acesta a fost transportat, de urgență, la Spitalul Sf. Pantelimon, unde a fost operat de urgență.

Între timp, polițiștii Secției 12, care au ajuns primii la fața locului, l-au identificat pe agresor și au mers la adresa acestuia.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Silviu Gabriel Crăciun, în vârstă de 32 de ani, ajunsese deja acasă. Bărbatul le-a deschis polițiștilor și a acceptat să-i însoțească, de bună voie.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul București și ofițerii Serviciului Omoruri, după ce medicii au stabilit că victimei i-a fost pusă viața în pericol.

Cu ocazia audierilor, anchetatorii au stabilit că, în realitate, victima tentativei de omor era o persoană violentă, care obișnuia să-i umilească, să-i bată și să-i jefuiască pe unii dintre vecinii de cartier, mai slabi din punct de vedere fizic. Era și cazul lui Crăciun, care este un bărbat scund și astenic.

Omul a povestit că, joi seară, l-a văzut de departe pe Cristian Pojar și chiar s-a gândit să-l ocolească. Aproape mereu, acesta îl punea să-i cumpere țigări și băutură, iar uneori îl și lovea. La fel s-ar fi întâmplat și de data aceasta.

I-a înfipt cuțitul în burtă

Pojar l-ar fi cerut să se apropie și i-ar fi cerut bani. Ca niciodată, Crăciun a ripostat verbal, încurajat și de faptul că, înainte să plece de acasă, luase cu el un briceag.

În momentul în care Cristian Pojar ar fi încercat să-l lovească, acesta a scos cuțitul și, fără să se gândească la urmări, i l-a înfipt, cu sete, în burtă.

Câteva secunde mai târziu, conștient că a făcut o prostie uriașă, a plecat în grabă spre acasă, unde, de altfel, a și fost găsit de polițiști.

Surse apropiate anchetei au afirmat, pentru Gândul.ro, că, deși Cristian Pojar a fost înjunghiat de bărbatul pe care tocmai încerca să-l jefuiască, nu s-a putut lua în calcul legitima apărare, în condițiile în care a fost folosit un briceag iar presupusul tâlhar avea mâinile goale. Ca urmare, apărarea nu a fost proporțională cu atacul.

În consecință Silviu Gabriel Crăciun a fost, inițial, reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzația de tentativă de omor.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii