Recunoști fetița din imagine? În prezent, este o ACTRIȚĂ celebră din România și are trei fiice

Recunoști fetița din imagine? În prezent, este o ACTRIȚĂ celebră din România și are trei fiice
Recunoști fetița din imagine? În prezent, este o ACTRIȚĂ celebră din România și are trei fiice
Publicat: 15/10/2023, 16:44
Actualizat: 15/10/2023, 16:46

Recunoști fetița din imagine? În prezent, este o actriță celebră și foarte populară pe paginile de socializare din România. Ea este căsătorită și are trei fiice.

Un copil foarte dulce și zâmbitor. Chipul din imagine s-a transformat în timp și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi.

Este vorba despre Laura Cosoi, actrița de 41 de ani care este extrem de implicată în viața sa de familie, dar și în proiectele artistice.

Mai jos puteți vedea o fotografie în care apare Laura Cosoi alături de tatăl ei, atunci când era mică.

Laura Cosoi a postat o fotografie cu ea când era mică și cu tatăl ei

S-a căsătorit și are trei copii

Blondina a făcut vâlvă în anii 2000, când a interpretat rolul Adinei, din celebrul serial ”La bloc”, difuzat de Pro TV. A fost mereu în atenția presei, mai ales după ce a început relația de iubire cu Smiley. Toți îi vedeau căsătoriți și cu mulți copii, însă soarta le-a pregătit altceva. S-au despărțit într-un final, iar Lausa Cosoi s-a măritat în anul 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care are trei copii, pe Rita, Vera și mezina Lara, conform Vocea.biz.

Actrița a acordat un interviu pentru Playtech.ro, în care vorbea despre sarcina sa. Chiar dacă era la a 3-a sarcină, emoțiile au fost nelipsite. A ținut secret numele pe care urma să îl poarte mezina sa.

Laura Cosoi face mărturisiri. „Habar nu mai am de știri, de viaţa politică… Oare, Iohannis mai e preşe­dinte?!”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 41 de ani, a făcut mărturisiri despre viața sa de familie, dar și despre cariera sa. ”Habar nu mai am de ştiri, de viaţa politică… Oare, Iohannis mai e preşe­dinte?!”, a spus aceasta.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara.

Într-un interviu pentru publicația Formula As, Laura Cosoi a făcut declarații despre viața și activitatea sa. Aceasta a mărturisit că este atât de implicată în viața de familie și în cariera sa încât nu are deloc timp de altceva, cum ar fi să urmărească știrile sau ce se petrece în spațiul politic.

Actrița Laura Cosoi

Laura Cosoi face mărturisiri. „Nu prea mai ştiu ce se întâmplă în afara vieţii mele”

”Eu am un univers din care nu prea mai apuc să ies, nu prea mai ştiu ce se întâmplă în afara vieţii mele. Habar nu mai am de ştiri, de viaţa politică… Oare, Iohannis mai e preşe­din­te?! Nu sunt indife­ren­tă, ci, pur şi simplu, nu am timp.

Trăiesc la maximum de inten­si­tate toate lucrurile cu care mă confrunt zi de zi: fap­tul că am trei copii, cum îi îngrijesc, cu ce îi hră­nesc, cum le ocup timpul liber, în plus, mama se află la mi­ne, fiindcă trece printr-o pe­rioadă mai de­li­cată; am şi planul pro­fe­sional, care e foarte impor­tant, și, evident, relaţia cu Cos­min, soțul meu…

Toate as­tea în­seamnă atât de mult, încât, în afa­ra curţii mele, nu prea mai scot capul. Dar sunt pre­gă­tită pentru toate provocările despre care vorbești: le iau cum vin, treptat, şi fără să mă panichez. Şi mă simt curajoasă. Îl am pe Cosmin lângă mine şi el îmi dă putere”, a declarat Laura Cosoi.

Întrebată cum reușește să se împartă între familie și profesia sa, actrița a răspuns:

”Un lucru e clar: deși mater­nitatea şi familia ocupă locul întâi în viaţa mea, n-aş putea să fac asta bine, dacă n-aş avea şi partea profesională. Am o nevoie mare de evadare. Plus că, pe plan profesio­nal, simt că n-am consu­mat tot ce am de oferit, mo­tiv pentru care privesc fiecare pro­iect actoricesc ca pe o provocare şi mă dedic lui întru totul. Am noroc că proiectele astea sunt într-un interval anu­me, limitat, nu e ca şi cum te angajezi la bancă şi pro­gramul e veşnic acelaşi, bă­tut în cuie.

Eu ştiu că sunt mai ocupată două luni de zile, să zicem, că lip­sesc mai mult de-acasă, dar după aceea, se aşează din nou liniştea. Apoi iar inter­vine o perioadă din asta aglo­merată, mai fac un film sau mai pregătesc o piesă de teatru, şi tot aşa. E o anumită dinamică a vieţii mele care alungă rutina. Pe de altă parte, eu știu că pot să intru 100% într-un pro­iect, întrucât copiii sunt în siguranţă acasă, cu Cos­min. Soţul meu mă susţine să-mi fac şi partea asta, de profesie, și pentru asta îi sunt și mai recu­noscătoare. Apoi ope­răm rocada: Cos­min îşi vede de preocu­pările lui, iar eu rămân pe ba­ricade cu copiii. În con­clu­zie, n-aş putea fără profesie. Dar n-aș renunța la familie pentru ea, niciodată”.

Sursa foto: vocea.biz

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor