Regiunea Cluj și-a desemnat finalistele OFA StartUp Angels. Cine merge în Marea Finală

Regiunea Cluj și-a desemnat finalistele OFA StartUp Angels. Cine merge în Marea Finală
Publicat: 15/11/2021, 11:25
Actualizat: 15/11/2021, 18:32

Competiția regională ??? ??????? ?????? Cluj și-a desemnat finalistele care vor concura în MAREA FINALĂ, din 12 noiembrie 2021. Reamintim că OFA START UP ANGELS este un concurs de pitching, al cărui obiectiv principal este susținerea succesului afacerilor antreprenoarelor românești.

În marea finală OFA START UP ANGELS, Brand Ambassadorul Fulga Bocos merge mai departe cu Mihaela Robitu, antreprenor ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION” și BULARCĂ GEORGIANA, fondator ”FELICITY STORE”, favorita publicului.

Juriul a fost format din membrii: Alina Novac- Alina Novac, manager competitie OFA STARTUP ANGELS, antreprenor si fondator NOVAC COUTURE, Renate Popescu- președinte OFA UGIR BIHOR, expert contabil și specialist în management financiar, reprezentant CECCAR BIHOR, Fulga Bocoș- președinte OFA UGIR Cluj, medic, antreprenor și manager OLIN TRANS SRL, Alexandrina-Ioana Nan-  fost  judecător timp de 25 de ani, autor de carte, administrator al firmei Consensual Vision SRL Cluj , trainer si coach și Lilia Mosoreti Panait – reprezentant patronate în CES, organ consultativ al Parlamentului, Comisia de concurență neloială și protecția consumatorului și fondatoarea companiei de consultanță în afaceri și management Impact Assessment.

Câștigătoarea juriului este Mihaela Robitu, cu firma ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION”

În urma deliberării juriului, afacerea câștigătoare a finalei regionale Cluj este firma ”DIGITAL & BUSINESS TRANSFORMATION” a antreprenoarei Mihaela Robitu.

Firma ”Digital & Business Transformation” a apărut din dorința de a oferi companiilor suportul necesar pentru creșterea eficienței, eficacității și productivității angajaților. Experiența de peste 15 ani în domeniul financiar-contabil și pregătirea profesională au generat interesul de a aduce un plus valoare domeniului și de a deschide antreprenorilor o nouă perspectivă în interacțiunea cu documentele și procesele interne. Implementarea de noi soluții digitale permit conectarea la noua era tehnologică și aducerea business-ului la un alt nivel de dezvoltare.

”Scopul soluțiilor propuse este de a elimina sarcinile repetitive, de a gestiona cu ușurință documentele, redefinind rolul oamenilor și aducând un plus valoare companiei în fata provocărilor din industria în care activează, dar și la nivel competițional. Digitalizarea și automatizarea aduc mari oportunități în managementul documentelor, generând un tranzit de la colectarea de date la implicarea personalului în îmbunătățirea altor procese interne, dar și posibilitatea de luare a deciziilor cu ușurință”, spune antreprenorul Mihaela Robitu.

????? ??? a revenit antreprenoarei Feneșan Anca Dumitrița pentru firma ”SAVORI ARDELENEȘTI – PRODUSE FĂCUTE CU SUFLET!”.

Dedicare și simplitate – acestea sunt valorile care stau la baza unei mici afaceri de producție de la poalele Apusenilor.

Lângă Cheile Turzii, acolo unde peisajul reflectă sufletul cald și primitor al oamenilor, un absolvent de Teologie, împreună cu familia, a decisă continue tradiția. În ce fel? Călcând pe urmele părinților săi, mici producători de mai bine de 40 de ani.

”La început, a fost doar sucul de mere. Însă dorinţa de a satisface până și cele mai diverse gusturi a dus, în timp și la alte combinaţii. Astfel, în prezent, la Savori ardelenești, sucul de mere e produs atât ca sortiment individual, cât şi în combinaţii inedite cu: morcovi, sfeclă, pere, coacăze, zmeură, afine, ghimbir, mure, gutui.

Cu ajutorul dumneavoastră, sperăm ca sucurile Savori ardelenești să poată fi savurate în toată țara! Vă mulțumim pentru susținerea micilor producători!”, afirmă Anca Dumitrița Feneșan.

????? ???? a fost câștigat de Camelia Comșa, manager ȘCOALĂ DE MAKE-UP & BEAUTY!

”Business-ul meu de suflet l-am dezvoltat încă din 2013: o școală de Make-up & Beauty pentru care sunt Trainer. Mi-am dorit să mă pregătesc în acest domeniu și să dau mai departe informațiile prin cursurile acreditate ANC de inițiere și perfecționare Make-up, dar și specializări pentru stilizare sprâncene, laminare gene și sprâncene, cosmetică.

Vreau să dezvolt mai departe această școală unde până în prezent am avut sute de cursante, să aduc cele mai actuale tehnici de machiaj, stilizare sprâncene și mai ales aparatură cosmetică de ultimă generație.

Prin aceste cursuri pe care le țin, ajut cursantele să-și deschidă propria afacere și le susțin cu toate informațiile necesare economice pentru ca activitatea să fie desfășurată legal.

Totul pentru Frumusețea eternă a femeii!”, susține Camelia Comșa.

Câștigătoarea votului publicului: ”FELICITY STORE”, bijuterii unicat, din prelucrarea rășinii!

”FELICITY STORE” a fost favorita publicului, fondatoarea Bularcă Georgiana, asigurându-și astfel, locul în ????? ?????? de la Iași, din ?? ?????????.

”Proiectul la care noi lucrăm este despre cei care creează și cei care poartă bijuterii / accesorii. Ne propunem să dezvoltăm în România o tehnică originală de prelucrare a rășinii pentru fabricarea accesoriilor și bijuteriilor unicat. Această tehnică are o funcționalitate aparte: se pot crea pelicule fine de rășină pe diferite suprafețe deschise, inclusiv a formelor de sârmă sau traforaj metalic. O funcționalitate unică în domeniul rășinilor.

Cu gândul la zecile de fabrici închise din România și a forței de muncă a românilor de peste hotare, îndrăznim să credem că putem schimba ceva în acest sens. Ne dorim să vedem creațiile românilor apreciate atât în țară, cât și în afara acesteia. Ne dorim să fim noi schimbarea pe care vrem să o vedem și în alte industrii creative”, mărturisește Georgiana Bularcă.

Sponsorii evenimentului OFA START UP ANGELS au oferit, ca de obicei, premii substanțiale concurentelor  câștigătoare, astfel:

SECTRA : pentru locurile I, II și III, câte o ședință de consultanță în domeniul securității private, în valoare de 1.000 lei.

S.C. Consulting SRL, Liliana Culda: pentru locurile I și II, câte două sesiuni de identificare a stilului comportamental, în valoare de 1.200 lei.

  1. Lipoline SRL-dr. Argentina Vidrascu: o ședință de lipofilling facial pentru locul 1, în valoare de 1700 euro.

Consensual Vision SRL: pentru Premiul publicului si premiul I, câte două ședințe de consultanță în resurse umane, sau la alegere, coaching.

Cristian Fertea: pentru Premiul Publicului și premiile I, II și III, câte două ședinte de consultanță în business (valoarea unei ședințe fiind de 1.000 lei).

Relax Med Therapy SRL-Carmen Lazuran: pentru Premiul Publicului și Premiul I, câte o ședință de relaxare (160 lei) și masaj cu pietre (120 lei); pentru premiul II, p ședință masa cu pietre (120 lei) și masaj therapeutic (100 lei), iar pentru premiul III, două ședințe masaj therapeutic (100 lei, fiecare).

Life Dental Spa: pentru Premiul Publicului și premiiile I, II și III, câte un pachet igienizare, în valoare de 741 lei, care cuprinde: consultanție camera intraorală, plan de tratament, detartraj cu ultrasunete, periaj professional, airflow.

Impact Assessment- servicii consiliere implimentare GDPR, pentru toate concurentele.

MUJERY CHICKY- o colecție de cercei și o broșă, pentru fiecare concurentă, în parte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Decizie istorică la Muzeul Louvre! Tabloul ”Mona Lisa” ar putea fi mutat
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
A fost descoperită o mutație genetică rară, nemaivăzută până acum la oameni