Robert Nica, fostul lider al grupării Sportivilor, dat afară din casă după ce soția lui a chemat Poliția

Robert Nica, fostul lider al grupării Sportivilor, dat afară din casă după ce soția lui a chemat Poliția
Robert Nica/sursa/Facebook
Publicat: 05/08/2022, 18:22
Actualizat: 05/08/2022, 18:29

Robert Nica, fostul lider al grupării Sportivilor a fost dat afară din casă de magistrații Judecătoriei Cornetu, după ce soția lui a cerut autorităților un ordin de protecție. Cunoscut, în trecut, drept unul dintre cei mai temuți lideri interlopi bucureșteni, Nica a ajuns, astăzi, unul din cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din sudul Bucureștiului.

Lider incontestabil al grupării Sportivilor ani la rând, Robert Nica a făcut un pas în spate începând cu anul 2006, când organizația criminală a fost destructurată de polițiștii bucureșteni.

Ca urmare, Nica ar fi început să-și investească banii, mai întâi în mansardarea unor imobile, iar mai apoi în construirea unor adevărate cartiere.

În timp ce afacerile fostului lider interlop par să nu meargă prea bine, având în vedere numărul mare de decizii de executare silită ale instanțelor de judecată, acesta ar fi intrat în conflict și cu soția.

Conform portalului instanțelor de judecată, la data de 2 august magistrații Judecătoriei Cornetu au admis, în parte, cererea soției lui Robert Nica pentru emiterea unui ordin de protecție.

Robert Nica, obligat să achite cheltuieli de judecată

Judecătorii au decis că, pentru trei luni, Nica să fie evacuat, temporar, din locuință și a fost obliga să păstreze o distanță minimă de 200 metri faţă de soția lui, dar și față de casă, cu excepția situațiilor în care cei doi trebuie să se prezinte în fața instanței de judecată sau organelor de cercetare penală. Mai mult judecătorii i-au interzis lui Robert Nica inclusiv să-și sune nevasta ori să scrie.

Instanța i-a atras lui Nica atenția că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

În același timp, fostul lider interlop a fost obligat să-i plătească Danielei Marinela Nica 3.500 de lei, cheltuieli de judecată.