Româncă din Italia, găsită moartă în casă. Avea câteva tăieturi și urme de sânge

Româncă din Italia, găsită moartă în casă. Avea câteva tăieturi și urme de sânge
Publicat: 03/08/2021, 09:56
Actualizat: 03/08/2021, 09:58

O româncă care muncea în Italia a fost găsită moartă, ieri dimineață, în apartamentul ei din zona La Sentinella din Casamicciola Terme, provincia Napoli, regiunea Campania. Femeia lucra ca badantă.

Potrivit anchetatorilor, românca avea câteva răni și erau urme de sânge în apropierea cadavrului. Soțul ei este cel care a făcut descoperirea șocantă, informează stiridiaspora.ro.

Primele informații arată că femeia era întinsă pe podea, avea câteva tăieturi mici, nu prea evidente, iar lângă corpul acesteia se aflau urme de sânge. Se pare că românca ar fi murit cu câteva ore înainte de a fi găsită.

Polițiștii au început ancheta și nu exclud nicio variantă

În momentul în care a descoperit cadavrul, soțul româncei a ieșit în stradă și a cerut ajutor, neputând să ceară intervenția prin telefonul 112. Poliția rutieră din Casamicciola Terme, îndrumată de comandantul Giovanni Mattera, a intervenit pentru a-i oferi sprijin bărbatului.

Vecinii româncei spun că în ultimul timp a dus o viața rezervată și îi plăcea să asculte muzică cu un ritm melancolic și greu chiar și cu un volum ridicat. „O muzică care te face să simți melancolie și tristețe”, spun ei.

Vecinii nu au văzut-o pe româncă, dar au auzit muzica venind din casa în care femeia a fost găsită moartă

Se pare că femeie s-a mutat în acea casă acum câtiva ani și locuia cu soțul ei.

Se fac investigații pentru a afla cum s-a întâmplat tragedia și care au fost cauzele care au dus la moartea acesteia.

A fost solicitată o autopsie pentru a clarifica cauzele reale ale decesului. Cadavrul va fi transferat la secțiunea de anatomopatologie a II-lea Policlinico di Napoli și numai în următoarele câteva ore va fi clarificat misterul morții româncei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase