Ronnie Turner, fiul Tinei Turner, a murit la 62 de ani. Artista mai pierduse un băiat, care s-a sinucis în 2018

Ronnie Turner, fiul Tinei Turner, a murit la 62 de ani. Artista mai pierduse un băiat, care s-a sinucis în 2018
Tina Turner / FOTO - Profimedia
Publicat: 09/12/2022, 21:17
Actualizat: 09/12/2022, 21:21

Ronnie Turner, fiul Tina Turner și al lui Ike Turner, a murit – vineri – la vârsta de 62 de ani. Este a doua dramă din viața artistei, după ce în 2018, fiul cel mare al Tinei, Craig, s-a sinucis.

Surse din Poliție au precizat pentru TMZ.com că au primit un apel la 911, joi dimineață, de la o persoană care a spus că Ronnie se afla în afara casei lor și că îi era greu să respire. Câteva minute mai târziu, nu mai respira deloc.

Paramedicii s-au grăbit la adresa sa, din San Fernando Valley,  unde trecătorii încercau să îl resusciteze, dar eforturile nu au dat niciun rezultat, fiind declarat decesul la fața locului.

În prezent, nu este clar ce a cauzat moartea lui Ronnie, dar se știe că avea probleme de sănătate, de ani de zile, inclusiv cancer.

Ronnie își făcuse un nume la Hollywood, jucând în filmul „What’s Love Got to Do With It/Ce legătură are dragostea cu ea)” în anii ’90.

În 2018, fiul cel mare al Tinei, Raymond Craig Turner, s-a sinucis. Tina l-a născut pe Craig înainte de a-l întâlni pe Ike, dar el l-a adoptat, odată ce s-au căsătorit.

Tina Turner mai are doi fii, pe Ike Turner Jr. și Michael Turner.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase