Rudele din România ale bărbatului care l-a executat, în Los Angeles, pe liderul clanului Sadoveanu, păzite de polițiști înarmați. „Mascații patrulează prin fața casei noastre, în fiecare zi” (EXCLUSIV)

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Rudele din România ale bărbatului care l-a executat, în Los Angeles, pe liderul clanului Sadoveanu, păzite de polițiști înarmați. „Mascații patrulează prin fața casei noastre, în fiecare zi” (EXCLUSIV)
Alișor Sadoveanu și Florin Americanu s-au filmat împreună cu numai câteva ore înainte de comiterea crimei/Sursa/Captură video

Rudele din România ale lui Florin Răducanu, bărbatul pe capul căruia autoritățile americane au pus o recompensă de un milion de dolari, după ce, la sfârșitul lunii ianuarie, l-a executat cu o armă de foc pe liderul interlop Alișor Sadoveanu, sunt păzite de polițiști. Autoritățile se tem de o eventuală răzbunare a grupării din care făcea parte intrelopul ucis, care locuiesc în orașul ilfovean Chitila.

Moartea violentă a lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a provocat revoltă în rândul rudelor și prietenilor din țară, majoritatea persoane considerate periculoase de către autorități.

Ca urmare, pentru a preveni ale eventuale incidente sângeroase, polițiștii au organizat patrule care trec, periodic, prin fața caselor în care locuiesc neamurile din județul Buzău ale lui Florin Răducanu.

Fratele acestuia, Florin Ilie, a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, după incidentul care a avut loc în SUA, a fost vizitat de șeful de Post, care i-a lăsat numărul de telefon și i-a cerut să-l sune imediat, în cazul în care primește vreo vizită neașteptată din partea membrilor clanului Sadoveanu. „Noi nu suntem un clan. Stăm într-o țigănie din care au făcut parte 40 de persoane. Mai sunem în jur de 20, că restul au plecat în străinătate. Așa a făcut și fratele meu. Era tare sărac și a plecat gunoier în Franța, cu nevasta lui”, a povestit Ilie.

Soția criminalului se teme să iasă din casă

Bărbatul spune că fratele său a fost luat în SUA, pentru a fi pus la cerșit împreună cu nevasta și copiii său, după ce Alișor Sadoveanu l-a ajutat să treacă ilegal frontiera și i-a achitat toate costurile, adică 20.000 de dolari, după ce s-a înțeles cu acesta ca, după ce începe să câștige, să-i returneze dublu, adică nu mai puțin de 40.000 de dolari.

Devenit sclav în toată regula la oamenii Sadovenilor, care, spune Florin Ilie, exploatau cerșetori aduși din toată țara, Florin „Americanu”, cum îi plăcea să se recomande, l-a împușcat pe „stăpânul” său în urma unei neînțelegeri.

Neamurile ucigașului au aflat despre incidentul produs în SUA de la soția acestuia. „Cumnata mea stă acum ascunsă în casă. Îi este teamă să mai iasă pe stradă, pentru că Sadoveanu avea acolo brigadă mare și sunt oameni foarte periculoși”, a mai spus fratele lui Florin „Americanu”.

Acesta a mai spus că, după incident, polițiștii patrulează des cartierul în care sunt casele de romi, pentru a preveni eventualele incidente. „Mascații trec în fiecare zi pe la noi, prin fața casei. Și șeful de Post a trecut și ne-a lăsar numărul lui de telefon”, a mai spus Florin Ilie.

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide