Rudele din România ale bărbatului care l-a executat, în Los Angeles, pe liderul clanului Sadoveanu, păzite de polițiști înarmați. „Mascații patrulează prin fața casei noastre, în fiecare zi” (EXCLUSIV)

Rudele din România ale bărbatului care l-a executat, în Los Angeles, pe liderul clanului Sadoveanu, păzite de polițiști înarmați. „Mascații patrulează prin fața casei noastre, în fiecare zi” (EXCLUSIV)
Alișor Sadoveanu și Florin Americanu s-au filmat împreună cu numai câteva ore înainte de comiterea crimei/Sursa/Captură video
Publicat: 11/02/2021, 21:09

Rudele din România ale lui Florin Răducanu, bărbatul pe capul căruia autoritățile americane au pus o recompensă de un milion de dolari, după ce, la sfârșitul lunii ianuarie, l-a executat cu o armă de foc pe liderul interlop Alișor Sadoveanu, sunt păzite de polițiști. Autoritățile se tem de o eventuală răzbunare a grupării din care făcea parte intrelopul ucis, care locuiesc în orașul ilfovean Chitila.

Moartea violentă a lui Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a provocat revoltă în rândul rudelor și prietenilor din țară, majoritatea persoane considerate periculoase de către autorități.

Ca urmare, pentru a preveni ale eventuale incidente sângeroase, polițiștii au organizat patrule care trec, periodic, prin fața caselor în care locuiesc neamurile din județul Buzău ale lui Florin Răducanu.

Fratele acestuia, Florin Ilie, a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, după incidentul care a avut loc în SUA, a fost vizitat de șeful de Post, care i-a lăsat numărul de telefon și i-a cerut să-l sune imediat, în cazul în care primește vreo vizită neașteptată din partea membrilor clanului Sadoveanu. „Noi nu suntem un clan. Stăm într-o țigănie din care au făcut parte 40 de persoane. Mai sunem în jur de 20, că restul au plecat în străinătate. Așa a făcut și fratele meu. Era tare sărac și a plecat gunoier în Franța, cu nevasta lui”, a povestit Ilie.

Soția criminalului se teme să iasă din casă

Bărbatul spune că fratele său a fost luat în SUA, pentru a fi pus la cerșit împreună cu nevasta și copiii său, după ce Alișor Sadoveanu l-a ajutat să treacă ilegal frontiera și i-a achitat toate costurile, adică 20.000 de dolari, după ce s-a înțeles cu acesta ca, după ce începe să câștige, să-i returneze dublu, adică nu mai puțin de 40.000 de dolari.

Devenit sclav în toată regula la oamenii Sadovenilor, care, spune Florin Ilie, exploatau cerșetori aduși din toată țara, Florin „Americanu”, cum îi plăcea să se recomande, l-a împușcat pe „stăpânul” său în urma unei neînțelegeri.

Neamurile ucigașului au aflat despre incidentul produs în SUA de la soția acestuia. „Cumnata mea stă acum ascunsă în casă. Îi este teamă să mai iasă pe stradă, pentru că Sadoveanu avea acolo brigadă mare și sunt oameni foarte periculoși”, a mai spus fratele lui Florin „Americanu”.

Acesta a mai spus că, după incident, polițiștii patrulează des cartierul în care sunt casele de romi, pentru a preveni eventualele incidente. „Mascații trec în fiecare zi pe la noi, prin fața casei. Și șeful de Post a trecut și ne-a lăsar numărul lui de telefon”, a mai spus Florin Ilie.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Modul ciudat prin care tardigradele supraviețuiesc radiațiilor