VIDEO | Scandal monstru în Capitală. Mai mulți interlopi s-au luat la bătaie în plină stradă, în timp ce agenții BGS din zonă stăteau și se uitau

Publicat: 15/06/2023, 09:27
Actualizat: 15/06/2023, 21:47

Un „scandal monstru” a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi. Mai mulți interlopi s-au luat la bătaie în plină stradă. Au folosit arme albe și au blocat traficul. Doi dintre ei sunt cercetați în cazul crimei din Piața Constituției și se aflau sub control judiciar.

A fost haos pe un bulevard din Sectorul 3, după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în miezul nopții, folosind cuțite și arme albe. Traficul în zonă a fost blocat de interlopi, iar locuitorii din zonă au stat cu sufletul la gură în fața unor scene de o agresivitate ieșită din comun.

Scenele au fost filmate și, la un moment dat, apare în imagini și un echipaj BGS aflat în zonă în acel moment, care nu intervine în aplanarea conflictului.

Surse din Poliție au spus, pentru GÂNDUL, că doi dintre făptași se aflau sub control judiciar pentru că sunt cercetați în dosarul de omor din Piața Constituției. Faptele sunt din 2019, atunci când două clanuri s-au încăierat, iar în urma conflictului un om a murit.

Au blocat traficul rutier

„La data de 13 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în cursul lunii noiembrie 2022, pe timpul nopții, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic, utilizând arme albe și obiecte contondente. De asemenea, ar fi blocat traficul rutier pe un bulevard din Sectorul 3, provocând indignarea conducătorilor autoturismelor ori a persoanelor aflate în proximitate, tulburând în acest mod ordinea și liniștea publică”, a transmis, joi dimineața, Poliția Capitalei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, care, la momentul comiterii faptei se aflau sub efectul măsurii controlului judiciar emis de către Tribunalul București, pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la omor, omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În urma punerii în aplicare a mandatelor de aducere, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, magistrații au dispus măsura arestului preventiv față de un bărbat, iar față de celălalt arest la domiciliu”, conform sursei citate.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru GÂNDUL că a fost arestat preventiv Ion Alexandru, zis „Barbaro”, iar în arest la domiciliu a fost plasat Dumitru Florin.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
Are 85 de ani, dar continuă să întrețină relații intime: „Încă pot să-mi pun picioarele...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Modul direct de a spune lucrurile". Cum a reacționat Elena Gheorghe după ce Dana Budeanu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cea mai nouă tehnologie wireless 6G, de 500 de ori mai rapidă decât cele mai...