Scandal uriaș între liderii lumii interlope din București. „Să te duci la pușcărie! Acolo e locul tău”

Scandal uriaș între liderii lumii interlope din București. „Să te duci la pușcărie! Acolo e locul tău”
Publicat: 26/08/2021, 20:06
Actualizat: 26/08/2021, 20:06

Liderul interlop Mircea Nebunu, șeful grupării Sportivilor, a reacționat public după ce temutul Emil Marius Alecu, zis Bebino, l-a acuzat, în fața camerelor de luat vederi, că se află în spatele arestării sale. Bebino a fost ridicat de anchetatori după ce a încercat să forțeze un bărbat să dea declarații false în fața polițiștilor în legătură cu o tentativă de omor pe care, King Kong din Berceni, așa cum mai este supranumit interlopul, ar fi comis-o anul trecut, în ianuarie, în contextul unei lupte de stradă care a avut loc în sectorul 2.

Bebino a fost încătușat de mascați, miercuri, dintr-un salon de înfrumusețare, după ce Marian Romeo Mitică, zis Mari Chioru, l-a reclamat cu privire la faptul că încearcă, prin violență, să-l convingă să mintă în legătură cu o tentativă de omor. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Mari Chioru a fost unul dintre prietenii lui Bebino.

De altfel, în ianuarie 2020, Chioru l-a însoțit pe Bebino pe o stradă din zona Petricani, unde acesta din urmă fusese invitat, la un grătar, de către Cezar Petcu, zis Joe. Ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire între prieteni s-a dovedit a fi, de fapt, o ambuscadă pusă la cale la comanda unui alt lider intrelop, Marian Bejan, considerat drept cel mai violent traficant de droguri din România.

Atacat de Joe și oamenii lui, Bebino ar fi scos cuțitul și l-a fi înjunghiat în gât pe Florin Împușcatu, unul dintre adversarii săi. Bărbatul a scăpat cu viață, însă a rămas mut, în timp ce Bebino, abandonat de Mari Chioru care a rupt-o la fugă, a fost tăiat cu săbiile, pierzându-și două degete.

Agresorii lui Bebino au fost arestați și condamnați deja, în timp ce instanța l-a achitat pe Bebino pentru tentativa de omor, după ce s-a considerat că probele nu au fost suficiente, în condițiile în care a spus că atacatorii săi s-ar fi tăiat între ei, din greșeală.

Bebino ar putea avea probleme la penitenciar

Potrivit unor surse judiciare, la scurt timp după incident, Bebino ar fi vrut să se răzbune pe Chioru, pe motiv că l-a lăsat singur și a fugit, însă acesta a intrat sub protecția lui Mircea Nebunu.

Din acest motiv, relațiile dintre Bebino și liderul grupării au devenit din ce în ce mai tensionate. Pe acest fond, interlopul poreclit și King Kong a căutat să-l caute pe Mari Chioru, pentru a-l determina să mintă în continuare.

În acest sens, spun polițiștii bucureșteni, Bebino l-ar fi atacat de două ori, o dată în trafic, câd i-a dat cu pumnii în mașină, iar o dată, ajutat de un om de încredere, ar fi spart ușa unei camere de hotel, unde victima se afla la o petrecere privată și ar fi amenințat-o.

Ridicat de anchetori și dus la audieri, Bebino a strigat în fața presei care aștepta în fața Poliției, că „l-a legat” Mircea Nebunu. Vizavi de afirmația publică făcută de acesta, Mircea Băluș a făcut un live pe Facebook, pe care ulterior l-a șters, în care i-a transmis lui Emil Marius Alecu faptul că nu are nicio legătură cu arestarea sa și „nu el l-a pus să-l atace pe Mari Chioru, ca în anii ’90”.

În plus, Mircea Nebunu i-a atras atenția fostului său locotenent din gruparea Sportivilor, că va ajunge la închisoare „unde este locul lui” și unde îl așteaptă Joe și armata lui de cocalari, renumiți în pușcării drept cei mai sângeroși cuțitari și Marian Bejan,traficantul de droguri acuzat că ar fi comandat patru asasinate, dintre care unul l-ar fi vizat chiar pe Bebino, pe care îl acuză că i-a făcut mai multe denunțuri.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu