Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi

Scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, de la o fetiță de 14 ani din Cluj: Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi
Publicat: 15/01/2022, 22:45

Isabella Popa, o fată de 14 ani din Cluj, a scris o scrisoare emoționantă după decesul Raisei, fetița accidentată mortal de un polițist, în Sectorul 1 din București. „Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil”, își începe epistola copila, îndurerată de tragedie.

Observatornews.ro a redat integral scrisoarea emoționantă a fetiței din Cluj, pentru Raisa:

„Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi.

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu.

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine.

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți.

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj”

Poliţistul care a lovit ieri două copile pe trecerea de pietoni şi a ucis-o pe una dintre ele a primit control judiciar şi este anchetat pentru ucidere din culpă. O cameră de supraveghere a surprins momentul impactului. Imaginile dramatice clarifică multe dintre necunoscutele accidentului”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase