Scrisoarea tulburătoare a Elenei, o elevă de 11 ani din Prahova: „Dragă Moșu’, nu vreau cadouri. Ci doar colegii să nu mai zică de mama mea că e…”

Scrisoarea tulburătoare a Elenei, o elevă de 11 ani din Prahova: Dragă Moșu', nu vreau cadouri. Ci doar colegii să nu mai zică de mama mea că e...
Foto: Observatorul Prahovean
Publicat: 04/12/2022, 10:46
Actualizat: 04/12/2022, 10:55

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar milioane de copii din întreaga lume își pregătesc liste întregi de cadouri pe care și-l doresc de la cel mai aștepat Moș al anului: Moș Crăciun.  

Însă, în satele uitate ale României (și nu numai), există copii care își doresc altfel de daruri sub pom: un părinte care să le aline tristețea, o îmbrățișare caldă, o cină îndestulătoare, lista de dorințe fiind infinită.

O altfel de dorință de Crăciun are și Elena Mihaela, o fetiță din localitatea Valea Plopului din Prahova. Elena este în clasa a V-a și, de Moș Crăciun, nu își dorește cadouri sub brad, vrea doar ca ai săi colegi să nu mai râdă de ea că este săracă, scrie observatorulph.ro.

La cei 11 anișori, Elena i-a scris Moșului o scrisoare emoționantă.

„Dragă Moșule”,

„Mă numesc Elena Mihaela, am 11 ani și sunt în clasa a V-a. În doresc liniște în sufletul meu. Nu vreau cadouri. Îmi doresc ca cei de la școală să nu mai râdă de mine, să mă facă în tot felul și să zică de mama mea că e de la casa de copii. Nu vreau să mă mai bată fiindcă sunt săracă. Când îi zic mamei ce se întâmplă, ea plânge. Eu nu îmi doresc să mai merg la școală din cauza asta. Eu vreau ca mama mea să fie liniștită, să nu mai fie supărată. Mulțumesc că ai citit această scrisoare. Te îmbrățișez, Elena Mihaela”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase