VIDEO | Se apropie Crăciunul și marile magazine se întrec în oferte pentru produsele de sezon. Află prețurile afișate în patru dintre ele

Publicat: 18/11/2023, 19:28
Actualizat: 18/11/2023, 19:35

Se apropie Crăciunul și marile magazine se întrec deja în oferte pentru produsele de sezon. În această perioadă, găsești reduceri chiar și de peste 50%, la brazi de toate mărimile, globuri în toate culorile, figurine cu reni, Moș Crăciun și spiriduși.

Gândul a luat pulsul prețurilor la decorațiuni și brazi artificiali în patru dintre cele mai populare lanțuri de magazine: Carrefour, Lidl, Kaufland și Jumbo.

Astfel, cu aproximativ o lună înainte de data oficială a Crăciunului, Carrefour are promoții la brazii artificiali, indiferent de culoare sau dimensiuni.

Prețul unui brad verde de 2,4 m înălțime a fost redus de la 699 de lei la 399 de lei, iar un brad argintiu se vinde cu 229 de lei în loc de 499 lei, prețul inițial.

Un brad verde de 2,50 m înălțime costă 649 de lei în loc de 849 lei. Un brad artificial de 1,80 m înălțime costă 199 de lei.

În ceea ce privește globurile, cele mai ieftine seturi costă 9,99 de lei, iar prețurile ajung și la 24,90 lei.

Prețul beculețelor de brad variază în funcție de numărul acestora, o astfel de instalație costând între 15,90 lei și 49 lei.

Ca și cadouri, un glob ornamental de birou costă 29,90 lei sau puteți alege ceva simbolic, dar de efect, un set de coarne de ren din material textil, care sunt tot la preț promoțional și costă doar 5 lei perechea, special pentru mașini.

Pe lângă decorațiunile de Craciun clasice, LIDL vine și cu o ofertă generoasă de dulciuri, într-o ediție specială pentru sărbătorile de iarnă. O figurină de ren, cu ciocolată, costă 54,99 lei.

Printre altele, pot fi găsite globuri din sticlă cu 9,99 lei setul, globuri de plastic cu 19,99 lei setul, stickere decorative de sărbători la 4,99 lei și seturi de globuri în diferite forme la 39,99 lei.

La Kaufland, prețul globurilor variază între 19,99 lei și 34,99 lei, în funcție de mărime, model și materialul din care sunt realizate.

De exemplu, un set de 15 globuri mari costă 34,99 lei, iar un brad în miniatură pentru decorarea biroului costă 29,99 lei.

Prețul instalațiilor de iluminat variază între 129 de lei și 199 lei, iar o coroniță de brad artificial cu led costă 99,99 lei.

Jumbo a amenajat un spațiu generos pentru brazi și decorațiuni de Crăciun. Aici, se pot găsi chiar și brazi parțial decorați.

Un astfel de brad de 90 cm înălțime, care este împodobit cu 40 de beculețe, costă 79,99 lei, iar unul fără beculețe, 69,99 lei. Un brăduț alb de 50 cm, care are și suport din lemn, costă 24,99 lei.

Prețul unui brăduț decorativ de birou variază între 14,99 lei și 29,99 lei, iar figurinele care se pun în pomul de Crăciun costă între 4,99 lei și 9,99 lei bucata.

În ceea ce privește instalațiile de lumină, prețul acestora diferă tot în funcție de numărul beculețelor, ca și în celelalte magazine. De exemplu, o instalație cu 180 de beculețe costă 49,99 lei, iar una cu 100 de beculețe și lumină multicoloră, 34,99 lei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Imagini şocante cu Carla’s Dreams: 'Spart de drogat la concert'. FOTO
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos îndulcitor. Este mult mai bun decât zahărul și mult...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de...
VIDEO Detalii șocante după uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani. De ce s-a întors...
A fost prins suspectul în cazul uciderii Mariei, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Comisia Europeană: Cote d'Or, Milka, Oreo, Ritz, Toblerone s-au vândut la preţuri mai mari în...
A fost găsită o planetă ca Pământul ÎN OGLINDĂ! Ar exista VIAȚĂ AICI
S-a dus cel mai generos actor. ZI DE DOLIU în România: "Era penultimul mohican din...
Cum sună live vocea Cleopatrei Stratan la vârsta de 21 de ani, cu piesa Ghiță....
VIDEO Cine a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani din Botoșani? Unchiul fetei, în...
Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Croatul Ante Pavelic, întemeietorul și ideologul Ustaše. Politician, avocat, nazist, criminal de război, consilier al...
×