Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor: Stăteam într-o casă de 4 milioane de dolari, dar eram trist, nu mai puteam dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor: Stăteam într-o casă de 4 milioane de dolari, dar eram trist, nu mai puteam dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic
Sursa: Facebook Sebastian Dobrincu
Publicat: 23/02/2022, 14:43
Actualizat: 23/02/2022, 14:50

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor, a povestit, că a avut un episod în care s-a confruntat cu depresa. „Stăteam într-o casă de 4 milioane de dolari, dar eram trist, nu mai puteam dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic”, povestește el într-o mărturisire pe care a făcut-o pe Facebook. „Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere mă îngropa și mai tare”, a adăugat el.

„Am o mărturisire de făcut. De când sunt persoană publică, am încercat întotdeauna să nu afișez traumele și părțile nefericite ale vieții mele. De ce? Mi se părea irelevant pentru publicul larg, cu atât mai mult când mulți tineri mă luau drept reper. Arătând laturile mai puțin fericite ale succesului meu eram convins că îi voi descuraja pe cei care și-ar dori să îmi calce pe urme – iar dorința mea era fix opusul – să îi motivez să reușească”, își începe destăinuirea tânărul care a făcut avere în America.

Antreprenorul spune că abia târziu și-a dat seama ce greșeală a făcut, după ce publicul și presa au „romantizat” povestea lui de viață.

„Am fost mereu portretizat drept geniul care trăiește viața perfectă, ca rezultat al muncii lui. Când și mie mi s-a implantat în creier narativul ăsta, m-am pierdut pe mine. Când din invidie cineva nu credea povestea mea, mă simțeam cu atât mai mândru. Nu mai știam cine sunt sau ce îmi doresc, iar presiunea de a poza într-o poveste perfectă de succes, m-a făcut să îmi pierd identitatea”, a scris el.

Sebastian Dobrincu vorbește despre momentul în care a căzut într-o depresie pe care a ascuns-o tuturor, de la familie și apropiați până la publicul larg.

„Am început să nu mai pot dormi și mânca, am slăbit 17 kg și am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivație. Nu mă mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din acțiunile și investițiile mele, mi-am delegat responsabilitățile și am abandonat orice proiect aveam în derulare.

Mă trezeam dimineață într-o casă de $4M în Los Angeles, mergeam singur pe plajă și stăteam acolo până seară, uitându-mă la cer. Eram atât de trist, însă lumea mă vedea atât de împlinit, iar fiecare laudă sau apreciere, mă îngropa și mai tare. Țineam tot în mine și nu îndrăzneam să alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a adăugat el.

Tânărul spune că nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri, iar succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor”.

„Aveam tot ce își putea dori cineva. Eram sănătos, făcusem milioane pe munca mea, eram înconjurat de oameni importanți care mă respectau și aveam mult timp liber. Însă eventual nu mă mai entuziasma nimic.

Ce poți învăța din povestea mea? Ascunzându-ți nefericirea, naști demoni în tine. Nu există poveste de succes fără sacrificii și eșecuri. Succesul, de orice fel, este o punte alunecoasă pe care te pierzi foarte ușor. Rămâi tu însuți indiferent de parcurs și s-ar putea să eviți situația mea”, conchide milionarul de la Arena Leilor.

Sebastian Dobrincu are 23 de ani și este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
ȘOC în România! Miliardarul a divorțat pentru puștoaica de la TV, mai tânără cu 24...
Soția unui artist din România, probleme mari de sănătate! A făcut anunțul șoc: „Femeile care...
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în...
ADEVĂRUL despre moartea lui Corduneanu: Ajunsese să cântărească 35 de kilograme și...
Vlad Pascu rămâne în arest! Decizia luată de Tribunalul Constanța
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Pentru cine devine obligatoriu la 6 luni
Adevărul despre carnea de pui. Ce s-a descoperit n laboratorul UE
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburător. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”După atâția ani...
ADEVĂRUL despre uciderea Mirelei! Acum s-a aflat chinul la care a fost supusă
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Vlad Pascu continuă să sfideze. Vinovatul accidentului mortal de la 2 Mai cere să fie...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Alexander Fleming, inventatorul penicilinei. „Penicilina a zăcut pe un raft timp de zece ani, în...