Șef de la Permise Auto, lăsat fără carnet de conducere. A fost depistat de radar cu peste 100 km/h în localitate

Șef de la Permise Auto, lăsat fără carnet de conducere. A fost depistat de radar cu peste 100 km/h în localitate
Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 07/07/2022, 12:26
Actualizat: 07/07/2022, 12:30

Ironia sorții. Însuși șeful de la Permise Auto Suceava a rămas fără carnet de conducere, după ce a fost depistat de radar circulând în localitate cu peste 100 km/h.

Șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Suceava, Adrian Vasile Hlaghi, a depășit cu 50 km/h limita de viteză admisă în localitate. De aceea, permisul lui a fost suspendat temporar.

El a povestit presei locale că a fost oprit de poliție în județul Bacău. Era noapte și merge cu viteză prin localitate. Radarul l-a prins cu 101 km/h. De aceea, el a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Poate contesta decizia

Hlaghi a primit dovadă înlocuitoare a permisului pentru 15 zile. El are posibilitatea de a contesta măsura în instanță.

Înainte de a veni la conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava, Adrian Vasile Hlaghi a fost șeful Compartimentului de Poliție Rutieră Gura Humorului.

Comisarul-șef Adrian Vasile Hlaghi este împuternicit la conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto Suceava.

Vă invităm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase