Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Botoșani. A murit după ce a fost mâncat de viu de porci

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Botoșani. A murit după ce a fost mâncat de viu de porci
Publicat: 27/11/2022, 07:37
Actualizat: 27/11/2022, 07:40

Sfârșit cumplit. Un bărbat de peste 60 de ani din județul Botoșani a murit după ce a fost mâncat de viu de porci.

Bărbatul și soția lui locuiau în aceeași curte, dar în case diferite, așa că nimeni nu și-a dat seama că nu a dormit noaptea acasă.

Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă după-amiază, când unul dintre membrii familiei a intrat în cotețul de porci. El l-a găsit pe bărbatul de peste 60 de ani desfigurat, căci fusese mâncat de porci.

Poliția a deschis un dosar penal

Speriaţi, membrii familiei au sunat imediat la serviciul 112 pentru a cere ajutor. În scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, dar şi unul de ambulanţă. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, bărbatul fiind decedat de câteva ore, scrie presa locală.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la INML, iar medicii legiști urmează să îi facă autopsia, pentru a vedea motivul exact pentru care botoșăneanul și-a pierdut viața.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase