Sfârșit cumplit pentru o femeie din Argeș: „Îi mânca pensia!” După 18 ani de viață împreună, bărbatul a pus mâna pe cuțit și a ucis-o

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Argeș: „Îi mânca pensia!” După 18 ani de viață împreună, bărbatul a pus mâna pe cuțit și a ucis-o
Caracter ilustrativ
Publicat: 25/05/2022, 10:16
Actualizat: 25/05/2022, 10:17

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Argeș. Aceasta a fost ucisă, ieri seară, de cel care i-a fost partener de viață timp de 18 ani de zile. Partnerul ei căzuse în patima băuturii, spun apropiații și se certa frecvent cu partenera sa din cauza situației financiare. Individul s-a predat imediat după crimă.

„De ce ia omorât-o? Hai înăuntru, ușor…”

Cei doi locuiau în comuna argeșeană Căldăranu. Femeia avea 52 de ani, iar partenerul ei de viață cu cinci ani mai tânăr.

S-au cunoscut în urmă cu 18 ani, când femeia s-a despărțit de soțul ei. Atuci, spun vecinii, ambii copii au rămas la tatăl lor, ceea ce a distrus-o pe femeie.

S-a îmbolnăvit și din cauza bolii a ajuns să iasă la pensie. Banii erau puțini și certurile zilnice, între cei doi parteneri de viață.

O vecină îl acuză pe criminal că „îi mânca pensia” femeii.

Și-a ucis soția, apoi a mărturisit totul la o vecină

La cea din urmă ceartă, bărbatul a pus mâna pe cuțit și a ucis-o pe femeie, cu o singură lovitură. Făptașul s-a dus apoi la o vecină și a povestit tot ce a făcut.

„Cel care a înjunghiat-o pe vecina, la poartă la sora mea a strigat-o și a spus anunță salvarea fiindcă a tăiat-o și este rău”, povestește un vecin.

Individul a fost ridicat de oamenii legii din curtea casei și reținut pentru omor, transmite observatornews.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult