Singura stație din București unde motorina se vinde sub 8 lei litrul!

Singura stație din București unde motorina se vinde sub 8 lei litrul!
Singura stație din București unde motorina se vinde sub 8 lei litrul! / Sursa FOTO: turnulsfatului.ro
Publicat: 23/09/2022, 09:09

După ce prețul benzinei a început să scadă puțin câte puțin, și motorina dă semne că revine la o valoare normală. Evenimentele de pe piața țițeiului are, iată, efecte și în România.

Scumpirea carburanților înseamnă explozia prețurilor la aproape toate produsele, așa că nu mai trebuie subliniată importanța acestui aspect.

Motorina, sub 8 lei la Petromul de pe strada Dr.Herescu!

Deocamdată, motorina a coborât sub 8 lei, pentru prima dată în ultimele șase luni, la o singură stație de carburant din Capitală, dar tot este un semnal încurajator.

Așadar, în București, găsim motorină care se vinde cu 7,99 lei/l la stația Petrom de pe strada Doctor Herescu. Potrivit mercurialului prețurilor, în alte 27 de stații deținute de Petrom în Capitală motorina se vinde la un preț standard de 8,01 lei/l.

Ieftinirea de vineri, 23 septembrie, are la bază decizia luată cu o zi în urmă de liderul pieței din România, OMV Petrom, care a ieftinit carburanții cu încă 10 bani pe litru. Exemplul OMV Petrom a fost preluat rapid și de ceilalți jucători de pe piață, cu excepția rușilor de la Lukoil, scrie profit.ro.

În România, motorina nu a mai coborât sub 8 lei/l de la începutul lunii martie.