FOTO | Singurul hotel care oferă cazare gratuită turiștilor, în plin sezon! E într-o stațiune îndrăgită de români

Publicat: 11/07/2022, 19:43
Actualizat: 11/07/2022, 21:25

Există un hotel pe insula spaniolă Ibiza unde turiștii pot sta noaptea gratuit. Dar există, totuși, un „preț”, așa cum au dezvăluit reprezentanții hotelului. Potrivit unei postări pe Instagram a Hotelului Paradiso Art, „Zero Suite” este o cameră cu pereți transparenți, situată în holul hotelului, ceea ce înseamnă că oricine poate vedea oaspeții cazați acolo.

„O cameră cu pereți de sticlă în mijlocul holului Paradiso Art Hotel unde poți dormi o noapte gratuit. Nu este potrivită pentru cei sfioși. Disponibilă și pentru spectacole artistice, emisiuni radio sau prestații de DJ… posibilitățile sunt nesfârșite, atâta timp cât poți să fii în centrul atenției”, scrie pe site-ul hotelului Paradiso din Ibiza.

În timp ce unor utilizatori ai rețelelor de socializare le-a plăcut ideea, alții au recunoscut că nu ar putea sta într-o asemenea cameră, chiar dacă este o noapte gratuită, scrie ndtv.com.

Unul dintrei cei cazați acolo a povestit experiența sa în camera respectivă: „Am dormit o jumătate de noapte acolo. Oamenii care loveau în ferestre nu erau deloc distractivi, dar – una peste alta – experiența a fost grozavă!”.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase