Sinucidere în Capitală: Un bătrân s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din sectorul 4

Publicat: 22/04/2021, 11:21
Actualizat: 22/04/2021, 14:46

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 70 de ani, a murit pe loc, după ce s-a aruncat de la etajul opt al apartamentului în care locuia, în sectorul 4.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul bărbatului de 70 de ani.

Din primele informații, bărbatul avea probleme de sănătate și era cu soția în casă, în momentul tragediei. Acesta ar fi avut și în trecut tentative de sinucidere.

„În zona b-dul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 70 de ani s-a precipitat de la etajul 8 al imobilului”, potrivit Poliției Capitalei.

În urma unui apel la 112, la locul tragediei a venit un echipaj SMURD, care nu a putut decât să constate decesul.

Bărbatul care s-a aruncat de la etajul opt, a căzut pe copertina de la intrarea în scara blocului. Trupul neînsuflețit al acestuia urmează să fie coborât și transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

O anchetă în acest caz va fi făcută de polițiștii de la Secția 16 din Capitală. Aceștia vor face cercetarea la fața locului și vor sta de vorbă cu martori. Polițiștii vor verifica și dacă în zonă sunt camere de supraveghere.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult