Smiley, declarații emoționante despre iubita lui și fiica lor: ”Mi-am dat seama că Josephine va fi bine dacă Gina este bine”

Publicat: 26/06/2021, 10:00

Smiley are toate motivele să se declare un bărbat fericit și împlinit. Are o familie extrem de frumoasă alături de iubita lui, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, și de fiica lor, Josephine, pe care au botezat-o de curând. Smiley a făcut declarații emoționante despre partenera lui de viață și despre fetița lor.

Smiley a vorbit despre Gina Pistol și despre fetița lor, Josephine, într-un interviu pentru revista Viva. Artistul se declară un om fericit.

”Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună”, a mărturisit Smiley.

Smiley: ”Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina”

Smiley a mai spus că, înainte de toate a știut că fiica lor va fi bine, din toate punctele de vedere, numai dacă mama ei este ”bine, liniștită și odihnită”.

”Mi-am dat seama că Josephine va fi bine dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă”, a mai spus Smiley..

Despre fiica sa, muzicianul a mărturisit: ”Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des… O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”.

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an.

Smiley, iubitul ei, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița pe 20 iunie 2021.

”Pentru noi, ca părinți, momentul de la biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei, ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a povestit Gina Pistol, pentru a1.ro.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase