Soacra mare, făcută cu ou și cu oțet după ce a apărut îmbrăcată așa la nunta fiului ei: „Femeie nebună!”

Soacra mare, făcută cu ou și cu oțet după ce a apărut îmbrăcată așa la nunta fiului ei: „Femeie nebună!”
FOTO - Pexels
Publicat: 22/08/2022, 19:57
Actualizat: 22/08/2022, 20:05

Nunțile pot fi stresante, în general, mai ales când vine vorba de organizare – invitații, furnizorii – dar un lucru este sigur: nimeni nu ar trebui să poarte rochie albă, în afară de mireasă. Din păcate, nu a fost și cazul unei femei care a crezut că ar fi potrivit să îmbrace o rochie albă la nunta fiului ei.

După ce a fost criticată pe o rețea de socializare pentru alegerea rochiei la nuntă, soacra mare a încercat să vândă rochia, pe principiul că „a fost purtată o singură dată și pentru o perioadă scurtă de timp”. A fost descrisă ca fiind o rochie albă din dantelă, dar mai ales „rochia mamei mirelui”, scrie dailystar.co.uk.

„Rochie de soacră mare. Stare perfectă, purtată doar cateva ore”, suna descrierea fotografiilor.

Anunțul și fotografiile au fost distribuite pe Reddit (site de divertisment, rețea de socializare și agregator de știri) , unde comentariile nu au întârziat să apară, cele mai multe reacții criticând alegerea femeii:

  • „N-aș încerca niciodată să arăt ca o mireasă sau chiar să port ceva apropiat de rochia pe care o poartă mireasa”.
  • „Aceasta este o ocazie grozavă de a obține o rochie de bal înnebunitor de frumoasă sau ceva de care te poți folosi mai mult. Femeie nebună!”
  • „Este atât de nepotrivit să o porți la nunta fiului tău”
  • „De ce o criticați? Este o rochie de mireasă minunată”
FOTO – Reddit
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase