Șoc în USR! Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a trecut la PSD. Victor Negrescu: „Un nou pas IMPORTANT în construcția proiectului nostru”

Șoc în USR! Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a trecut la PSD. Victor Negrescu: „Un nou pas IMPORTANT în construcția proiectului nostru”
Publicat: 16/03/2024, 12:20
Actualizat: 16/03/2024, 12:20

Lovitură de teatru, chiar înainte de algerile locale! Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a luat decizia de a părăsi partidul și de a se înscrie în PSD. Europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PSD Alba, a transmis că este vorba despre un „pas important” pentru realizarea unui proiect pentru binele județului.

Beniamin Todosiu a spus că trecerea la PSD are ca scop construirea unei Alternative pentru Alba, una care „va da frisoane și insomnii” baronilor.

Am decis să mă alătur proiectului politic prin care construim o alternativă pentru Alba, o alternativă pentru oameni. De astăzi, sunt alături de #NOULPSD și, împreună cu noii mei colegi, Victor Negrescu și Corneliu Mureșan, continuăm transformarea PSD într-un partid deschis, care susține în administrația locală și județeană oameni profesioniști, integri și care pot schimba în bine județul și comunitățile locale.

Astăzi, facem un nou pas important în construcția proiectului nostru pentru Alba, mai exact transformarea PSD Alba în principala platformă politică din județ”, a spus Beniamin Todosiu, potrivit stiripesurse.

Victor Negrescu: „Are susținerea mea, a colegilor mei și a președintelui Marcel Ciolacu”

„Îi urez bun venit în PSD Alba noului nostru coleg, deputatul Beniamin Todosiu, președinte până astăzi al USR Alba, și colegilor săi din județ”, a precizat Victor Negrescu, acesta transmițând că Beniamin Teodosiu este susținut de întreaga conducere a socil-democraților.

Beniamin este unul din cei mai activi parlamentari, motiv pentru care ne dorim să continue activitatea sa de parlamentar. Are susținerea mea, a colegilor mei și a președintelui Marcel Ciolacu și suntem siguri că proiectele sale pentru Alba vor fi sprijinite în continuare în Parlamentul României.

Pentru că ne dorim să construim o alternativă reală și să luptăm pentru dezvoltarea județului Alba, Beniamin Todosiu va face parte din conducerea filialei județene, iar experiența și activitatea sa politică la nivelul județului îl recomandă pentru această poziție”, a transmis europarlamentarul Victor Negrescu pe pagina sa de socializare.

Am agreat să susținem împreună un Pact pentru Alba care are la bază principii cheie în care credem foarte mult: zero toleranță față de corupție, susținerea oamenilor integri și profesioniști în funcții publice, un plan pentru reducerea prețurilor la utilități în Alba sau susținerea investițiilor din județ, cu accent pe educație și sănătate.

În județ, susținem împreună cei mai buni candidați la primării și consiliile locale, oameni integri și buni profesioniști. De exemplu, la Aiud, se alătura echipei noastre și Dragoș Crișan dar și alți colegi în alte zone din județ a lui Beniamin Todosiu care vor fi candidații noștri. Alternativa pentru Alba există și ea înseamnă oamenii potriviți la locul potrivit!”, a mia precizat social-democratul Victor Negrescu.


Citește și:

EXCLUSIV | Capitala se sufocă, dar Nicușor Dan vorbește despre traficul ”lejer” din 2035! Avocat: ”E disperat, a intrat în campanie cu un an înainte!”

Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în…”

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că îl „hărțuiește” pe primarul Sectorul 2: „Vendetă, exces de putere, se crede iar pe cai mari!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Mare problemă pe litoralul românesc. Deschiderea sezonului, în pericol
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?