Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în…”

Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în...”
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei
Publicat: 01/10/2023, 16:45
Actualizat: 01/10/2023, 16:46

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a fost invitat într-o emisiune, la Digi 24, fiind invitat să răspundă la un chestionar compus din mai multe întrebări, reușind să se aleagă și cu un ”beep” după ce a spus un banc.

Edilul nu s-a decis, încă, dacă primarul Sorin Oprescu a fost mai bun decât primarul Gabriela Firea, dar a ținut să precizeze că – în opinia sa – cel mai bun primar al Capitalei, din toate timpurile, a fost Pache Protopopescu.

Nicușor Dan, totuși, a fost tranșant atunci când s-a discutat despre dușuri, dezvăluind că preferă dușurile calde, nu reci, fără a oferi detalii suplimentare despre starea în care se află rețeaua de termoficare a Bucureștiului, o ecuație cu mai multe necunoscute.

La capitolul ”investiții”, edilul a recunoscut că a făcut ”greșeli”, din cauză că a pus ”juridicul” înainte, cu referire probabilă la numărul imens de procese în care este implicată Primăria Capitalei.

Nicușor Dan și bancul cu La Fontaine

Dincolo de problemele de zi cu zi cu care se confruntă bucureștenii, Nicușor Dan a pozat în primarul destins, intrând în jocul moderatorului care l-a invitat să spună un banc.

”E un banc cu greierele şi furnica, o parodie după La Fontaine. Vine greierele la furnică: «Dă-mi nu ştiu ce». «Nu, ţine-te de treaba ta». «O să ies din asta, o să am un concert la Bârlad». Revine greierele după un an. «Ajută-mă acum, că am un concert la Iaşi». «Nu, ţine-te de treaba ta». Mai trece un an. «Ajută-mă doar să trec peste perioada asta, am progresat, am un concert la Bucureşti». «Ţi-am spus de mai multe ori să te ţii de treaba ta». Peste încă un an, greierele revine şi îi spune că are un concert la Paris. «Ai spus la Paris? Dacă te întâlneşti acolo cu unul, La Fontaine, spune-i că îl bag în… »”, a spus Nicuşor Dan.

Bineînțeles, înjurătura a primit un ”beep”, conform regulilor Consiliului Național al Audiovizualului, ceea ce a și precizat moderatorul emisiunii.

”E un CAL TROIAN în PMB al asociațiilor-prietene!”

Nicușor Dan a câștigat, în toamna anului 2020, alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei, victorie care ar fi trebuit să îl transforme, încă din prima zi de mandat, într-un apărător constant al interesului public.

Totuși, activitatea desfășurată de Nicușor Dan arată cu totul altceva, iar edilul pare a fi devenit un ”luptător” fervent, dar într-o altă ”echipă”, una alcătuită din ONG-uri ”prietene”.

Bucureștenii au ”taxat”, de altfel, o astfel de activitate cel puțin îngrijorătoare a primarului general, un recent sondaj de opinie – procente sugestive AICI – arătând că Nicușor Dan este etichetat drept un edil cu activitate ”proastă” și ”foarte proastă”, majoritatea respondenților chestionați fiind de părere că Bucureștiul se îndreaptă ”într-o direcție greșită”.

Nicușor Dan a fost acuzat, încă din primele luni ale mandatului de primar general al Capitalei, că nu face altceva decât să ”pună frână” urbanismului din București și să arunce totul în ”haos”, și – nu în ultimul rând – că nu s-a debarasat de statutul de ”ONG-ist” care i-a adus o așa-zisă ”celebritate”. (o analiză a proceselor în care este implicată primăria condusă de Nicușor Dan – AICI)


Citește și:

EXCLUSIV | Tânăra sportivă de culoare discriminată în Irlanda, îmbrăcată în ie! Cristian Jura (CNCD): ”Cât poate costa visul spulberat al unui copil?”

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că îl „hărțuiește” pe primarul Sectorul 2: „Vendetă, exces de putere, se crede iar pe cai mari!”

EXCLUSIV | Nicușor Dan vrea să întoarcă Bucureștiul în anii ’50! Avocat: ”Conduce ofensiva proprietății publice împotriva proprietății private”

EXCLUSIV | Înfrângere usturătoare! Nicușor Dan, obligat de Tribunalul București să emită certificat de urbanism în cazul ”PUZ Primăverii 1”!

Noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, ”primarul virtual”: ”Se ține de PLIMBĂRI într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata