Șofer prins când circula cu 288 de kilometri pe oră pe A3. Poliția: „Ce timp de reacție poți să ai?”

Șofer prins când circula cu 288 de kilometri pe oră pe A3. Poliția: „Ce timp de reacție poți să ai?”
Șofer prins când circula cu 288 de kilometri pe oră pe A3. Poliția: „Ce timp de reacție poți să ai?” / Foto: Poliția Română
Publicat: 23/08/2021, 07:08

Doi șoferi au fost prinși de polițiști când circulau cu viteza de 288, respectiv 252 de kilometri pe oră, pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, ei fiind sacționați conform legii.

Poliția Română a postat, pe Facebook, fotografii în care se vede clar că un șofer a fost surprins conducând cu 288 kilometri pe oră, iar altul cu 252 kilometri pe oră.

„Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinşi şi sancţionaţi pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădăşelu. Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?”, au întrebat reprezentanţii Poliţiei.

Alt caz șocant: Polițiștii din București au tras focuri de armă pentru prinderea unui șofer

Polițiștii din Capitală au urmărit sâmbătă noapte un șofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii și și-a continuat dumul în viteză, astfel că oamenii legii au tras focuri de armă, atât în plan vertical, cât și asupra autoturismului.

Polițiști din cadrul Secției 19 , aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă conducătorul acestuia a refuzat să oprească și a continuat deplasarea în viteză, a transmis Poliția Capitalei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult