Şofer UCRAINEAN implicat în contrabanda cu ţigări, oprit cu focuri de armă

Şofer UCRAINEAN implicat în contrabanda cu ţigări, oprit cu focuri de armă
Şofer UCRAINEAN implicat în contrabanda cu ţigări
Publicat: 05/02/2023, 12:23

Poliţiştii de frontieră maramureșeni au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer ucrainean care a refuzat să oprească la semnalul de oprire.

Incidentul a avut loc pe DN 18, în apropiere de localitatea Mara, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Șoferul, un tânăr de 19 ani din Ucraina

Duminică dimineață, în jurul orei 8.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă. Astfel, lucrătorii noştri au indentificat în trafic, pe raza localităţii Mara, un autoturism marca Audi Q7 care rula cu viteză.

Deoarece şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, poliţiştii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto tot nu s-a supus somaţiilor, moment în care au fost executate şi cinci focuri spre pneurile maşinii”, a spus Iulia Stan.

Drept urmare, s-a reuşit indisponibilizarea autoturismului. Șoferul reținut este un cetățean ucrainean în vârstă de 19 ani, care transporta mai multe colete cu ţigări de contrabandă.

Acţiunea este în desfăşurare, vom reveni cu mai multe detalii atunci când cercetările vor permite acest lucru”, a mai adăugat reprezentantul ITPF Sighetu Marmaţiei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase