Solistul trupei italiene care a câștigat Eurovision, acuzat că a prizat cocaină în camera verde, în timpul transmisiunii live – VIDEO

Solistul trupei italiene care a câștigat Eurovision, acuzat că a prizat cocaină în camera verde, în timpul transmisiunii live – VIDEO
Publicat: 23/05/2021, 14:57
Actualizat: 23/05/2021, 15:44

Câștigătorii Eurovision ar fi consumat droguri în camera verde. Acuzatiile vin după ce au fost surprinse imagini în care ar fi fost făcută o linie de cocaină, iar Damiano, câștigătorul concursului Eurovision 2021, s-ar fi drogat.

Un jurnalist din Suedia l-a întrebat pe acesta dacă este adevărat.

“Damiano vreau să-ți pun o întrebare pentru că pe imaginile oficiale ai fost observat în camera verde cum ai fi făcut pe masă o linie de parcă ai fi consumat droguri. Pe internet oamenii spun că tu ai consumat cocaină. Ce a fost, de fapt?”

Într-o parte a transmisiei live a ceremoniei, cântărețul Damiano David a fost văzut aplecându-se înainte în timp ce stătea la o masă, determinându-i pe spectatori să sugereze că el adulmecă cocaină. Filmările nu conțin dovezi ale consumului de droguri, iar unii telespectatori au sugerat că apropierea lui David de masă și faptul că mâinile sale erau vizibile, au dovedit că nu se întâmpla nimic ilicit.

Solistul trupei italiene, Maneskin, a respins sugestiile că ar fi fost surprins consumând droguri în timpul difuzării

Damiano David din Måneskin, grupul italian care a câștigat competiția anuală, a postat pe Instagram după ce telespectatorii au sugerat că a luat cocaină în direct. Un videoclip îl arată aplecându-se scurt în față, în timp ce camera este pe el, în timpul etapelor de votare ale spectacolului, care a fost difuzat în Europa, pe 22 mai 2021.

Când a fost întrebat despre incident în timpul unei conferințe de presă, Damiano a spus:

“Eu nu sunt consumator de droguri, vă rog. Nu am utilizat cocaina, vă rog să nu credeți așa ceva”, a spus Damiano.

În cadrul conferinței de presă de după finala Eurovision, artistul a explicat că se uita la o sticlă.

Din imagini mai pot fi observate momente în care aceștia au consumat vin spumant în camera verde și au avut cu ei o sticlă de băutură și la conferința de presă.

Italia, reprezentată de trupa rock Måneskin, este marea câștigătoare a concursului Eurovision 2021, datorită votului telespectatorilor, care a răsturnat complet, sâmbătă seara, finala concursului.

39 de țări au participat la competiția din acest an care a avut loc în Olanda, țara de origine a câștigătorului Eurovision din 2019, Duncan Laurence. Finalul live a avut loc în Ahoy Arena din Rotterdam, cu 3.500 de fani prezenți.

România nu s-a calificat în finală

Un număr limitat de fani au fost autorizați să intre în Ahoy Arena din Rotterdam, cu 3.500 de persoane care trebuie să dea dovada unui test Covid negativ. Dar acest lucru nu a reușit să-i descurajeze pe fani să nu se prezinte pentru a sărbători

Finala concursului european de muzică, care a ajuns la a 65-a ediție, s-a desfășurat la Rotterdam.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase