Sora criminalei de la Mangalia, primele reacții după fapta care a îngrozit România: ”Am cunoscut această fată și nu merita așa ceva”

Sora criminalei de la Mangalia, primele reacții după fapta care a îngrozit România: ”Am cunoscut această fată și nu merita așa ceva”
După ce a ucis-o pe Alina, cea mai bună prietenă a sa, Loredana a încercat să scape de cadavru într-un parc
Publicat: 24/08/2023, 12:05
Actualizat: 24/08/2023, 18:52

După valul de reacții negative din mediul online la adresa Loredanei Atănăsoaie, autoarea crimei de la Mangalia, care și-a ucis cea mai bună prietenă, sora acesteia a luat atitudine. Pentru prima dată de la crima care a îngrozit întreaga țară, Claudia și-a spus părerea în legătură cu fapta surorii ei, care a ucis-o pe Alina Ciobanu, apoi i-a ascuns cadavrul într-o valiză pe care a abandonat-o în parc.

„De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise. Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru propriii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței. Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta. Evident, ea fiindu-mi soră, am mai multă empatie și simț de părere de rău pentru ea, deoarece cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o. Evident, nu era un îngeraș, cum nici eu, pe de altă parte, nu sunt, facem prostioare, năzbâtii, ca majoritatea ființelor umane, cred eu, dar punctul în care această întâmplare a degajat, a rămas cu mult peste surprinderea noastră. Încă o dată spun, fiindu-mi sora personală, cât și fiică pentru a mea mamă, normal că avem speranța la o schimbare sau ajutor, dar nu suntem nici egoiste, pedeapsa trebuie desăvârșită. Altminteri, viața Alinei și fapta comisă împotriva ei, cât și familiei ei ar fi în zadar, deoarece, adevărat vă spun, am cunoscut această fată personal și, cu sinceritate și părere de rău, nu merita așa ceva”, a spus Claudia, sora Loredanei, potrivit focuspress.ro.

Tânăra a dat de înțeles că familia ei este foarte afectată de comentariile din spațiul online.

”Cât legat și de comentariile răutăcioase de le-am adresat unora, sunt om și, fiind om, m-am săturat să fiu întrebată zilnic despre acest subiect și fiind obligată să dau explicații familiei, cât și prietenilor dragi, din pricina răutății voastre pe internet. La fel cum dvs. ați menționat, după ce v-ați documentat bine, referitor la abuzurile din familia noastră, menționate de noul avocat, încât presa a ignorat total aceste afirmații și le-a catalogat ca și strategii, la fel și lumea interpretează total diferit spusele mele pe internet. Când am spus și menționat în comentarii să tăceți, fiindcă nu știți care este povestea, nu m-am referit la cazul crimei, ci la aceste detalii referitoare la noi ca și familie și judecățile voastre spuse pe internet ne afectează viața de zi cu zi, pentru o faptă pe care nici nu am comis-o, dar evident că sunt mulți dintre voi cărora gândirea este doar dramă și scandal și scopul vostru este doar să faceți rău întrucât aveți ochi, dar nu puteți vedea răul de îl faceți familiei noastre, la general, pentru faptele Loredanei, cât și urechi, dar nu puteți auzi suferința de care am avut parte toată viața, cât și acest eveniment total de nedescris”, a mai spus sora Loredanei.

CITEȘTE ȘI:

Cum a fost REZOLVATĂ crima din Mangalia: „Dacă nu prinzi autorul în primele 12 ore, este mult mai greu după”

EXCLUSIV | Motivul ȘOCANT pentru care Loredana a desfigurat-o pe Alina, după ce a ucis-o! Declarații exclusive despre crima de la Mangalia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Apariția care a atras toate atenția la priveghiul Mioarei Roman. Fiica ei, Oana Roman, a...
FOTO. Imagini incendiare cu Corina Caragea într-un costum de baie alb!
O chelneriță din SUA a primit un bacșiș de 10.000 de dolari. A fost concediată...
Răzvan a murit după ce medicii l-au trimis acasă cu antibiotic! 'Dacă i se făcea...
Schema extrem de simplă prin care un bărbat fura mașini de 7.000 - 8.000 de...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
2024: O nouă regulă de circulație în sensul giratoriu. Singura bandă care are întotdeauna prioritate
Ce datorii a lăsat în urmă Mioara Roman: „Sunt bune de plată!”
„Au fost nenumărate”. Ce poreclă l-a deranjat cel mai tare pe Nicușor Dan? Primarul Capitalei...
Adrian Sârbu: Partidele nu au niciun fel de afinitate pentru interesul cetăţenilor, ci doar pentru...
Imaginile DURERII! Momente incredibile surprinse la căpătâiul Mioarei Roman
RECORD de ENERGIE! O INOVAȚIE de ultimă oră face FURORI printre...
Anunț devastator pentru SIMONA HALEP! A luat decizia care O POATE RUINA complet
Protest cu sute de taximetriști în Piața Constituției. Cer o întâlnire de urgență cu premierul
Mesajul transmis de Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, chiar în ziua în...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Un judecător a citat Biblia și a stârnit o dezbatere aprinsă despre embrioni