Sorin Grindeanu: A fost încheiat protocolul pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni

Sorin Grindeanu: A fost încheiat protocolul pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu
Publicat: 02/11/2022, 11:55

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, vicepremierul Sorin Grindeanu, a anunțat, miercuri, să a fost încheiat un nou protocol de colaborare cu autoritățile locale din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1 – Pitești – Mioveni.

„Dezvoltarea proiectelor de infrastructură regionale continuă!

Un nou protocol de colaborare a fost încheiat astăzi cu autoritățile locale din județul Argeș!

Protocolul reprezintă primul pas pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni.

CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.

Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T.

Parteneriatul semnat astăzi este cel de al 51-lea de acest tip, ceea ce arată interesul comun pentru dezvoltarea obiectivelor regionale”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase