Stela și Arșinel, o pereche fără pereche. Ce mărturisire emoționantă făcea actorul, în luna iunie, la aniversarea celor 83 de ani: „Îmi doresc să fiu pe scenă, cu Stela Popescu. Din momentul în care nu a mai fost Stela, nu a mai fost nimic”

Stela și Arșinel, o pereche fără pereche. Ce mărturisire emoționantă făcea actorul, în luna iunie, la aniversarea celor 83 de ani: Îmi doresc să fiu pe scenă, cu Stela Popescu. Din momentul în care nu a mai fost Stela, nu a mai fost nimic
Publicat: 29/09/2022, 20:48
Actualizat: 29/09/2022, 21:26

Alexandru Arșinel a murit, joi seară, la vârsta de 83 de ani. Actorul era internat la Spitalul Universitar din Capitală, în secția de Terapie Intensivă, după ce a avut nevoie de asistență medicală. Pe 4 iunie 2022, la împlinirea vârstei de 83 de ani, marele actor destăinuia marea sa dorință, aceea de a reveni pe scenă, dar nu singur, ci împreună cu regreta sa prietenă și parteneră de scenă, Stela Popescu, cu care a făcut ani buni „o pereche fără pereche”, fiind considerați cuplul de aur al teatrului românesc.

Căci, vorba aceea, cine nu-și amintește scenetele și dialogurile spumoase cu care cei doi mari actori ne-au încântat Revelioanele, talentul enorm și dragostea lor pentru cel mai frumos rol: acela de a fi mereu în fața publicului și de a primi aplauze la scenă deschisă.

Reamintim că actrița Stela Popescu s-a stins din viață în 2017, iar de atunci Alexandru Arșinel a recunoscut, în repetate rânduri, că nimic nu mai este la fel și că îi este atât de dor să mai fie pe scenă cu Stela, să joace împreună, să-i facă pe oameni să râdă și să se bucure de magia teatrului.

”De ziua mea am ceea ce îmi doresc, o întâlnire cu toată familia”

”De ziua mea, am ceea ce îmi doresc. O întâlnire cu toată familia. Nu doar cu copiii, ci și cu nepoții. Ei au inițiat asta, iar eu sunt chiar bucuros că ne strângem toți, în jurul unei mese, să stăm de vorbă, așa, ca o familie. Nici nu mai vreau vreun cadou, dacă îi am alături pe ei, sunt bucuros, mă simt bine”, declara în luna iunie a acestui an Alexandru Arșinel, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Încercat în ultimii ani de mari probleme de sănătate, actorul își dorea enorm să revină pe scenă, acolo unde și-a petrecut cei mai frumoși ani din viața lui, în slujba teatrului și a publicului.

„Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, spunea Alexandru Arșinel.

„Din momentul în care nu a mai fost Stela, pot să zic că nu a mai fost nimic”

„Cred că cea mai frumoasă aniversare a mea a avut loc cu mulți ani în urmă. Am avut, cu siguranță, multe momente frumoase, cele mai multe sunt legate de teatru. Dar cred că cel mai frumos a fost atunci când am avut debutul, la Savoy, cu Stela (n.r. – actrița Stela Popescu). Atunci când ne-am împerecheat pentru scena românească. Cred că a fost o zi importantă nu doar pentru cele câteva sute, mii de spectacole pe care le-am jucat împreună, cât pentru cei peste 20 de ani de teatru. A fost o perioadă extrem de fericită. Din momentul în care nu a mai fost Stela, pot să zic că nu a mai fost nimic. Îmi doresc să fiu pe scenă, cu Stela Popescu, să mai jucăm împreună. Ar fi o mare plăcere, o mare bucurie”, declara în iunie 2022, la ceas aniversar, Alexandru Arșinel.

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte