Stephan Pelger, unul dintre designerii preferați ai lui Carmen Iohannis. Ce l-a nemulțumit la colaborarea cu soția președintelui – GALERIE FOTO

Stephan Pelger, unul dintre designerii preferați ai lui Carmen Iohannis. Ce l-a nemulțumit la colaborarea cu soția președintelui - GALERIE FOTO
Stephan Pelger, designerul preferat al lui Carmen Iohannis - Sursă foto facebook Stephan Pelger
Publicat: 08/06/2023, 17:22
Actualizat: 08/06/2023, 17:28

Stephan Pelger, designerul român de origine germană, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti. A îmbrăcat multe vedete din peisajul monden românesc, însă era  și unul dintre designerii preferați de Carmen Iohannis. Regretatul creator de modă povestea într-un interviu că, în anul 2015, soția președintelui l-a vizitat chiar la atelierul său, începând de atunci și o frumoasă colaborare între cei doi.

„Astazi a fost o zi cu totul specială! Am făcut Sfestania Atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevaratî prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama și un suflet frumos! Sunt foarte onorat de această nouă colaborare”, scria designerul pe pagina sa de facebook pe 25 aprilie 2015.

„Dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”

Deși Stephan Pelger i-a croit soției președintelui multe ținute care au întors privirile și au primit laude binemeritate, designerul nu s-a sfiit să ascundă că avea totuși o nemulțumire legată de colaborarea cu Carmen Iohannis.

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură.

Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a spus Stephan pelger în emisiunea „La cină”, de la Digi24.

Ținute pentru prima-doamnă a României

22 iunie 2015. Soția președintelui Iohannis a primit laude și aprecieri pentru ținuta cu care aceasta s-a prezentat la un eveniment public de la Sala Thalia din municipiul Sibiu.

Mai exact, Carmen Iohannis a optat atunci pentru o ţinută creată de Stephan Pelger pentru a participa la spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp” de la Festivalul de Teatru de la Sibiu.

„Ieri la Sibiu frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger prêt-à-porter! Mă simt foarte onorat!!!”, a scris la acea vreme Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook.

23 iunie 2015. Prezentă la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, prima doamnă ieșea în evidenţă cu o piesă vestimentară a creatorului de modă român Stephan Pelger.

14 mai 2015. Și la întrevederea cu Sanctitatea Sa Papa Francisc, Carmen Iohannis a purtat o rochie neagră, semnată de Stephan Pelger.

Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață

Stephan Pelger – cunoscut creator de modă – a fost descoperit spânzurat chiar în sediul firmei sale din Sectorul 2 al Capitalei.

Cel care a sunat la numărul de urgență 112 – alte detalii AICI – a fost unul dintre vecinii designerului, potrivit surselor judiciare, acesta precizând că – până la acest moment – nu există indicii care să arate că ar fi fost vorba despre o crimă.

Gândul prezintă, în exclusivitate, ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. Aseară, regretatul designer a mers la Restaurantul The Dream, iar cei care l-au văzut au spus că se afla într-o stare foarte proastă. A băut mai multe pahare cu vin, nu a vorbit decât cu ospătarul și cu patronul restaurantului și a stat singur la masă, au precizat sursele Gândul, în exclusivitate.

Sursă foto: Facebook Stephan Pelger și Carmen Iohannis

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor