Sute de consumatori de droguri audiați de polițiști în dosarul rapperului „Subsemnatu”. Vânduse cannabis până și bolnavilor de COVID-19! (DETALII EXCLUSIVE)

Publicat: 19/12/2020, 13:44
Actualizat: 19/12/2020, 16:46

Polițiștii antidrog din Capitală au audiat peste 250 de consumatori de stupefiante, între care și mai multe persoane publice, în dosarul în care rapperul Marius Botoșiu, cunoscut sub numele de scenă “Subsemnatu” este acuzat de trafic de droguri. Printre aceștia s-au numărat inclusiv persoane cunoscute în mediile mondene, dar și un medic în cabinetul căruia a avut loc inclusiv o percheziție. Printre clienții artistului s-au numărat și bolnavi de COVID-19, pe care artistul i-ar fi convins că drogurile îi vor ajuta să se însănătoșească mai repede.

Cunoscut în lumea muzicală drept „Subsemnatu”, Marius Botoșiu s-a apucat să vândă cannabis cu an în urmă. Acesta își promova afacerea prin intermediul videoclipurilor muzicale pe care le publica pe internet și susținea că narcoticele comercializate de el sunt, de fapt, produse perfect legale, în condițiile în care nu conțin THC, substanța conținută de cannabis interzisă lege.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că, într-un an rapperul ar fi reușit să vândă droguri în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Printre clienții acestuia s-ar fi numărat și persoane din mediile mondene bucureștene, dar și bolnavi de SARS-CoV2, pe care „Subsemnatu” i-ar fi convins că drogurile îi vor ajuta să se facă bine sau să se refacă mai repede.

Timp de un an, bărbatul a publicat, pe internet, videoclipuri muzicale în care instiga la consumul de stupefiante, pe care tot el le vindea prin intermediul a două site-uri. În acest sens, rapperul transmitea tinerilor că drogurile “te calmează și te ajuta sa vezi mai limpede”.

Procurorii DIICOT susțin că au fost identificate numai puțin de 257 de colete trimise de rapper clienților săi. Aceștia din urmă au fost deja chemați la audieri și ar fi depus deja mărturie împotriva cântărețului și asociatului său.

Descinderi la un medic care promova afacerea lui „Subsemnatu”

În contextul investigațiilor, anchetatorii ar fi descins, anterior, inclusiv la cabinetul unui așa zis doctor, practicant al medicinei alternative, care ar fi promovat, la rândul său, produsele furnizarate de „Subsemnatu”, despre care spunea că ar avea rol terapeutic pentru vindecarea unor afecțiuni ale articulațiilor.

Potrivit DIICOT, procurorii anitimafia și ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO București au făcut, vineri, percheziții la două adrese din Capitală, în urma cărora au fost ridicate aproximativ un kilogram de cannabis, șase sticluțe ce conțin cannabidiol, în diferite concentrații, cinci borcane cu semințe, un pachet de țigări care conține semințe, o pungă transparentă cu semințe, un grinder, un cântar electronic de precizie și 126 de facturi fiscale.

Marius Botoșiu și asociatul său au fost prezentați, vineri, în fața magistraților Tribunalului București, care au decis arestarea preventivă a celor doi, pentru 29 de zile.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”