VIDEO | Tamponare în trafic, încheiată cu 18 amenzi, după ce șoferii și pasagerii s-au luat la ceartă. Unul dintre conducătorii auto era drogat

Publicat: 13/02/2022, 08:53
Actualizat: 13/02/2022, 09:49

O tamponare în trafic s-a încheiat cu 18 amenzi, după ce șoferii și pasagerii s-au luat la ceartă. Poliția a constatat că unul dintre conducătorii auto era drogat.

Sâmbătă seara, polițiștii au fost sesizați prin 112 că pe o stradă din Ploiești a avut loc un accident din care au rezultat doar pagube materiale.

„În scurt timp, a fost primit un alt apel cu privire la ocupanții autoturismelor aflați în stare conflictuală”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au aplanat conflictul.

„În urma verificările efectuate cu privire la starea conflictuală, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, cu valoare totală de 6.600 de lei, ca urmare a adresării de injurii, a provocării sau participării efective la scandal și ca urmare a neluării măsurilor de protecție individuală pentru combaterea pandemiei”, mai precizat Florin Popa.

Mai mult decât atât, oamenii legii i-au testat pe ambii șoferi cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ, dar, după ce aceștia au folosit drugtestul, au stabilit că unul dintre cei doi conducători auto era drogat.

„Cel în cauză a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal. Permisul a fost reținut, fiind eliberată dovadă fără drept de circulație”, a conchis reprezentantul Poliției Argeș.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult