GÂNDUL LIVE. Tânără snopită în bătaie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șant

Publicat: 26/11/2020, 12:58
Actualizat: 26/11/2020, 12:59

Un adolescent din județul Olt a bătut cu brutalitate o tânără, pe care a abandonat-o apoi pe marginea drumului.

Incidentul deosebit de violent s-a petrecut în Călui, județul Olt, scrie antena3.ro. Agresorul de 16 ani a bătut-o pe tânăra de 18 ani pe care o suspecta că are o relație chiar cu tatăl lui.

Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere au ajuns pe mâna poliției din Olt.

Tânărul a reacționat agresiv după ce a văzut-o pe fată coborând din mașina tatălui lui.

Adolescentul a declarat că imaginea „i-a luat mințile” și a suspectat imediat că tânăra ar fi avut o relație cu părintele său.

Acesta a profitat de faptul că fata aștepta un mijloc de transport, pe marginea drumului și a lovit-o cu putere, în repetate rânduri, după care a abandonat-o în șanțul de pe marginea drumului.

Tânăra de 18 ani a depus plângere la poliție, fiind deja emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele băiatului care va ajunge azi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Autorul crimei din Săcele, prins de polițiști. Victima a fost bătută crunt de un tânăr de 24 de ani

Poliţiştii braşoveni susţin că l-au descoperit pe autorul crimei care a avut loc într-o scară de bloc din Săcele. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care a fost reţinut pentru 24 de ore. Ancheta vizează infracţiunea de omor.

ȘOCANT. Femeie din Iași, bătută cu sălbăticie în fața copilului de trei ani: „M-a lovit, m-a strâns de gât cu mâna, forțându-mă să vând apartamentul”

O femeie din Iași fost nevoită să apeleze la ajutorul oamenilor legii după ce a fost bătută de concubinul său. Pe 21 mai, Lenuța Văcărașu a fost vizitată de concubinul ei care, pe fondul consumului de alcool, a sugrumat-o în fața copilului de doar trei ani.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase