Tatăl actorului Russell Crowe a murit la vârsta de 85 de ani

Tatăl actorului Russell Crowe a murit la vârsta de 85 de ani
Tatăl actorului Russell Crowe a murit la vârsta de 85 de ani / Foto: Twitter
Publicat: 30/03/2021, 11:08
Actualizat: 30/03/2021, 11:54

Russel Crowe este în doliu. Tatăl cunoscutului actor, John Alexander Crowe, a murit la vârsta de 85 de ani, în locuința sa din Coffs Harbour, New South Wales, Australia.

Tatăl lui Russell Crowe, John Alexander, a murit la 85 de ani, scrie Daily Mail.

Bătrânul a decedat în casa sa din Coffs Harbour, New South Wales.

Russell Crowe, anunț emoționant pe Twitter

Starul din filmul „Gladiatorul” a anunțat decesul tatălui său pe Twitter: „Azi, chiar dacă soarele strălucește și ploaia torențială s-a oprit, această zi va fi marcată pentru totdeauna de tristețe. Tatăl meu drag, frumos, cel mai blând din lume, a murit”.

„Transmit acest mesaj deoarece există mulți oameni care l-au cunoscut pe tata și au fost încântați de el, de atitudinea lui și aceasta este, probabil, cel mai eficient mod de a transmite vestea”, a adăugat Russell Crowe.

Crowe Sr. s-a născut în 1936 în Noua Zeelandă și a murit în Coffs Harbour, unde locuia de 25 de ani.

„Gladiatorul” Crowe apare în „Thor”, alături de Christian Bale și Matt Damon

Russell Crowe, în vârstă de 56 de ani, se află actualmente în Australia, unde filmează pentru producția „Thor: Love and Thunder”, unde va avea un rol „cameo”.

Actorul de Oscar se alătură unei distribuții formate din nume mari, precum Chris Hemsworth, care revine în rolul „Zeului Tunetului”, Natalie Portman („Leon”, „Black Swan”) și Christian Bale („The Fighter”, „American Psycho”), care va fi personajul „rău” în film.

Rolul lui Crowe a fost ținut „la secret”, pentru a-i surprinde pe fani, dar recent au apărut fotografii cu vedeta alături de restul actorilor din film. Astfel, Deadline a confirmat că apare în peliculă.

Un alt „element-surpriză” va fi cu siguranță apariția lui Matt Damon („Good Will Hunting”, „Saving Private Ryan”), care revine în rolul „cameo” din „Thor: Ragnarok”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult