Temutul „King Kong” din Berceni, eliberat la cererea procurorilor. Interlopul era arestat pentru hărțuirea unui martor care l-ar fi văzut când a înjunghiat un rival

Temutul „King Kong” din Berceni, eliberat la cererea procurorilor. Interlopul era arestat pentru hărțuirea unui martor care l-ar fi văzut când a înjunghiat un rival
Marius Alecu, zis Bebino, este considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală
Publicat: 29/11/2021, 16:53
Actualizat: 29/11/2021, 16:55

Marius Alecu, zis Bebino, considerat unul dintre cei mai periculoși membri ai temutei grupări a „Sportivilor”, din Capitală a fost eliberat din arest chiar la propunerea procurorilor care, în luna august ceruseră arestarea lui preventivă. Bebino este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat pentru că i-ar fi tăiat gâtul unui tânăr, în timpul unui conflict sângeros.

Marius Alecu, zis Bebino, a devenit, în ultimii ani, unul dintre cei mai cunoscuți membri ai grupării Sportivilor. Numele acestuia a început să fie vehiculat în presă începând cu vara lui 2019, când l-a bătut pe cunoscutul interlop Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi. Cei doi s-au încăierat într-un cadru organizat, pe un teren viran, în fața a zeci de martori.

Ulterior, imagini de la bătaie au ajuns în presă, iar Bebino a primit și porecla de „King Kong” din Berceni. Cunoscut drept un personaj extrem de violent, în iarna lui 2020 acesta a căzut, la rândul său. victimă unei grupări sângeroase din cartierul Tei Toboc, situat în sectorul 2, care ar fi acționat la ordinul lui Marian Bejan, considerat de DIICOT drept cel mai periculos traficant de droguri din România.

În timp conflictului cu interlopii din Tei Toboc, Bebino ar fi scos briceagul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. În același timp, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care l-a însoțit în noaptea incidentului, a reușit să scape cu fuga.

Bebino a încercat să-l determine să-și schimbe declarațiile

A fost deschis un dosar de tentativă de omor în care atât Bebino cât și atacatorii lui au fost puși sub acuzare. La rândul său, Marian Chioru a primit calitatea de martor. În acest context, Bebino a încercat să-l determine să-și schimbe declarațiile. Pe fondul presiunilor pe care le-ar fi făcut, cel poreclit și King Kong din Berceni ar fi intrat cu forța, însoțit de două persoane, într-o cameră de hotel unde avea loc o petrecere la care era prezent și martorul respectiv.

În urma incidentului, Marius Emil Alecu a fost arestat alături de cei doi complici, la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru infracțiunile de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Trei luni la târziu, în data de 24 noiembrie, Marius Alecu și presupușii lui complici Marian Ionuț Petre și Robert Cristian Giurgiu au fost puși în libertate chiar la propunerea procurorilor care solicitaseră arestarea lor.

Ca urmare, Bebino a fost scos din arest și trimis acasă, pentru a fi cercetat în continuare, sub control judiciar, cel puțin pentru următoarele 60 de zile.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului