Tragedie în Satu Mare. Un tânăr fotbalist s-a înecat în Balastiera Apa. Sorin avea doar 22 de ani

Publicat: 11/07/2021, 11:01
Actualizat: 11/07/2021, 11:08

O tragedie s-a produs în Satu Mare. Sorin Boje, un fotbalist de 22 de ani, s-a înecat în Balastiera Apa. El a sărit de pe hidrobicicletă, deși nu știa să înoate. Totul s-a petrecut sub ochii îngrozți ai prietenilor lui.

Tânărul fotbalist era din Seini, județul Maramureș. Ieri după-amiază, băiatul a mers la complexul Balastiera Apa din Satu Mare, fiind însoțit de câțiva prieteni. Tinerii au închiriat o hidrobicicletă și s-au plimbat pe lac, potrivit Antena3.

Câțiva martori au declarat că aceștia ascultau muzică la o boxă şi consumau alcool. În plus, nimeni nu purta vesta de salvare.

Sorin nu știa să înoate, însă s-a aruncat în apă și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Doar unul dintre prietenii săi ştia să înoate şi a sărit să îl caute, însă nu a reușit să îl găsească

Sorin s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor şi scafandrilor.

Tânărul juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD.

Sorin nu a fost găsit

Seara trecută, echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare l-au căutat pe tânăr cu o barcă, însă nu l-au găsit.

În această dimineaţă, la Balastiera Apa au ajuns scafandri din Bihor şi Cluj pentru a-l căuta pe tânărul fotbalist care s-a înecat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase