VIDEO | Tragedie în Sectorul 5 al Capitalei. O tânără a murit după ce a fost prinsă sub un tramvai

Publicat: 02/08/2022, 20:27
Actualizat: 02/08/2022, 20:30

Tragedie pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. O tânără a murit în această după-amiază după ce a fost prinsă sub un tramvai care circula pe strada Mihail Sebastian, intersecţia cu Calea Ferentari.

Evenimentul tragic s-a produs în jurul orei 16.45, în Sectorul 5 al Capitalei. În urma accidentului, fata în vârstă de 22 de ani a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii SMURD au sosit la fața locului la scurt timp și au efectuat manevre de resuscitare, însă rănile fetei erau mult prea grave și nu a mai putut fi salvată.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a transmis Biroul de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Îm urma acestui incident, circulația tramvaielor 8, 23 și 32 a fost oprită şi a fost aplicată restricţie pe Calea Rahovei, dinspre şoseaua Progresului către Calea Ferentari.

De asemenea, STB a luat decizia de a suspenda linia de autobuz 32, iar în cazul liniei naveta 632 a fost impus un traseu prelungit, până la Piața Unirii.