Trapperii Adetu și Alberto Grasu, chemați la Poliție după ce ar fi devastat vila în care s-au distrat de Revelion. Petrecăreții ar fi adus cu ei arme albe și ar fi consumat droguri

Trapperii Adetu și Alberto Grasu, chemați la Poliție după ce ar fi devastat vila în care s-au distrat de Revelion. Petrecăreții ar fi adus cu ei arme albe și ar fi consumat droguri
Petrecăreții au făcut o poză de grup în apropierea pensiunii devastate
Publicat: 04/01/2022, 16:37

Trapperii Alberto Grasu și Nicolae Adetu sunt acuzați că, în noaptea de Anul Nou, ar fi devastat, împreună cu mai mulți cunoscuți, o pensiune din București. Tinerii ar fi închiriat locația respectivă pentru petrecerea de Revelion, însă, din motive rămase necunoscute, spre dimineață ar fi distrus până și pereții interiori.  În urma lor au rămas pagube evaluate de proprietar la aproximativ 30.000 de euro.

Polițiștii bucureșteni ai Secției 14 au adus, marți, la audieri, mai multe persoane care ar fi participat la o petrecere organizată, de Revelion, într-o vilă închiriată din București.

Organizatorii petrecerii l-ar fi sunat chiar în ajun pe proprietarul Iancu Babu și i-ar fi cerut să le închirieze locația. Pentru că acesta era la Poiana Brașov, a trimis pe altcineva să iar banii de la clienți. Au fost încasați 3.500 de lei, locația urmând să fie eliberată la data de 1 ianuarie, ora 12.00.

Persoana care a luat banii le-ar fi dat în schimb o chitanță și le-a înmânat o chitanță fără să ceară un document de identitate. Proprietarul a descarat, pentru Gândul, că în toiul nopții, undeva în jur de ora 02.00, un văr de-al său ar fi mers să vadă despre ce este vorba și ar fi constatat că nu totul este în regulă.

Ulterior, petrecăreții ar fi forțat ușa unui birou de unde au fost deconectate camerele de supraveghere. De dimineață, când a mers la pensiune pentru curățenie, proprietarul a descoperit că vila fusese devastată cu sălbăticie.

Bărbatul a depus o plângere la Secția 14, iar anchetatorii au deschis un dosar pentru distrugere. În contextul verificărilor, s-a făcut o cercetare la fața locului, în urma căreia s-ar fi descoperit și urme de cannabis, după care judiciariștii au început identificarea persoanelor surprinse de camerele de supraveghere, până în momentul în care au fost oprite. Astfel, s-a stabilit că la locația respectivă, situată în apropiere de Palatul Parlamenului, au participat persoane tinere, multe dintre ele minore.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că printre petrecăreți au fost și doi trapperi cunoscuți printre fanii acestui gen muzical sub numele de Alberto Grasu și Nicolae Adetu.

Adolescenții s-au fotografiat cu maceta în mână

Sursele citate au anunțat că Adetu, care este major, a fost deja ridicat de anchetatori și dus la Secția 14 pentru audieri. În același timp, la sediul poliției au fost aduși și mai mulți minori.

Dincolo de urmele de droguri ridicate de anchetatori de la fața locului, s-a speculat în spațiul public că puștanii care au petrecut de Anul Nou au adus cu ei și arme albe, mai ales că pe site-urile de socializare au apărut imagini în care unul dintre aceștia apărea înarmat cu un cuțit asemănător unei macete.

Printr-o postare pe Instagram, Alberto Grasu a recunoscut că a fost la locațoa respectivă, însă a menționat că nu are cunoștință de faptul că locația ar fi fost devastată și a descris o situație diferită decât cea prezentată de proprietar.

Totul a început la ora 11:00 când cineva a mers sus şi a dat drumul la apă pentru a spăla paharele. Atunci ţeava principală de apă a vilei s-a spart şi parterul a început să se inunde. Noi n-am ştiut ce să facem şi am sunat proprietarul, iar acesta ulterior ne-a spus unde se află cheia „office-ului”, de care spune el că am intrat prin efracţie.

Cineva de la petrecere a intrat în office şi a căutat centrala sau sursa de unde poate opri apa. Cablurile electrice s-au deteriorat din cauza apei şi electricitatea fiind stinsă după indicaţiile lui ca să nu luăm foc. Pe la ora 2:30 – 3:00 îşi face apariţia vărul lui, al proprietarului, şi intră în vilă, se uită, sună proprietarul pe cameră şi îi arată ce s-a întâmplat, oprind într-un final apa de la canalizare. 

„Proprietarul a spus că putem să facem ce vrem”

Totul era în regulă, vărul proprietarului venind şi oprind apa de la canalizare. Văzând că totul era în ordine şi doar era exagerat de multă apă, pentru că a curs 3-4 ore apa, a inspectat puţin vila şi a plecat. 

Eu am mai rămas puţin în „living” unde era petrecerea în sine, iar pe la ora 4:00 m-am retras alături de iubita mea, prietenul meu şi iubita lui în cea mai spaţioasă cameră a vilei, situată în corpul 2. 
Noi neştiind ce se petrece şi câtă lume a venit la Revelion, adresa fiind pusă pe Instagram. Şi toată lumea venea. Şi nimeni din „organizatori” neştiind sau nevrând să se işte vreun scandal nu i-a dat afară.

M-a deranjat puţin că vina a fost dată pe noi şi „daunele” se ridică la 30.000 de euro. Este o sumă aberantă. Proprietarul având anunţ pe olx citez: „Afacere la cheie de vânzare – Hotel – Centru Bucureşti”. La preţul de 30.000 de euro. Şi menţionez că proprietarul a şi spus cuiva la telefon că putem face ce vrem că nu-l interesează că hotelul nu este al lui. El necerându-ne vreun act de identitate sau neoferindu-ne vreun contract sau chitanţa cum a spus el la televizor”, a scris, pe Instagram, Alberto Grasu.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...